Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hediye çekim var canım, onu kullanmak için mecburen problemin çözümü gerekiyor.Cok teşekkür ederim

Nasıl ya. Bence senin onu okuma zamanın değil. Çünkü çok hızlı okudum onu ben
Karakterlerin muhabbetleri inanılmaz sıkıyor . Olayların olduğu kısımlar çok hızlı gidiyor kesinlikle.

Ama Raskolnikov barda polisten birileriyle konuşmuştu, adamın adını unuttum, bu suçu ben işleseydim şöyle yapardım böyle yapardım vs konuşması, sonra yine olağanüstü insanların suç işleme hakkı olduğu konusundaki konuşmaları falan 4-5 günde bile okuyamadım. Son yazdığım kısımdayım, ilerleyemiyorum .

Ben Suç ve Ceza'yı üniversite zamanında okumuştum. Seri okuduğumu hatırlıyorum. Merakla

Ben Suç ve Ceza'yı üniversite zamanında okumuştum. Seri okuduğumu hatırlıyorum. Merakla
Ben de üniversiteside okumuştum. İlk cildi severek okuyup diğer ciltlerde sıkıldığımı hatırlıyorum. Ana olay dışında aklımda kalan bir şey yok, nasıl bittiğini bile unutmuşum

Evet ya ben de dün ecinniler arasına çerez niyetine sokayım dedim ve gece 3 e kadar okudum bitirdim kitabın psikopatlığına anında uyum sağladım film tadındaydı çok beğendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…