- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Benim de geldiYeni kitaplarım geldii
Hiç okumadım ben güzelse tavsiye eder misiniz ?Benim de geldibir tane kaldı o da gelsin fotoğraf atacam ben de Magda Szabo aldım bu ay
Topikte İza’nın Şarkısı’nı çokça okuyan oldu diye biliyorum ben de Kapı’yı oldukça merak ediyordum ilk fırsatta başlayacağım inşallahHiç okumadım ben güzelse tavsiye eder misiniz ?bu ay daha önce okumadığım yazarlara ağırlık verdim. Bakalım inşallah güzellerdir.
İza'nın Şarkısı çok iyi. Durağan sakin bir kitap. Başladığı sakinlikle bitiyorTopikte İza’nın Şarkısı’nı çokça okuyan oldu diye biliyorum ben de Kapı’yı oldukça merak ediyordum ilk fırsatta başlayacağım inşallah
Ben Iza'nin Şarkısını okudum, çok beğendim. Çok etkilendiğim bir kitaptı. Şimdi de Kapı'yi sipariş ettim.Topikte İza’nın Şarkısı’nı çokça okuyan oldu diye biliyorum ben de Kapı’yı oldukça merak ediyordum ilk fırsatta başlayacağım inşallah
Beğenmene sevindim canımHizmetçi bitti. Bir günde bitirdim ve bu kadar hızlı kitap okumak bana iyi geldi
Arada es vermek için çok iyi bir kitap. Tavsiye içinKukrim sana teşekkür ederim .
Topikte okuyup beğenmeyen kalmadı sayendeBeğenmene sevindim canım
Iza’nın Şarkısı, abilgail, kapı ve katalin sokağını aldım ama galiba ilk Kapı ile başlayacağımİza'nın Şarkısı çok iyi. Durağan sakin bir kitap. Başladığı sakinlikle bitiyor
Ben de elimdeki kitapları bitirip başlayacağım nasipseBen Iza'nin Şarkısını okudum, çok beğendim. Çok etkilendiğim bir kitaptı. Şimdi de Kapı'yi sipariş ettim.
AminnBununla geçmiş olsun. Telefona 41 kere
Ne bileyim canım bir nebze belki faydası dokunur demiştim. Ay sonu ben almadan önce yazacağım zaten. Bak çeklerle kitap alacam banlama beni diyeHediye çekim var canım, onu kullanmak için mecburen problemin çözümü gerekiyor.Cok teşekkür ederim
Ecinniler Türkiye temsilcisi oldunEcinniler 776 ya geldim. Bugün biraz daha okuyabilirsem okuyacağım, umarım yarına biter kitap. Son 120 sayfa kaldı ama heyecan hala dorukta, bakalım nasıl bir son bekliyor bizleri
Keyifli okumalarEleadora bunu mutlaka okumalısın öne almalısın dediyse vardır bir bildiği dedim ve başladım. Kitabı bırakamıyorum elimden
Eki Görüntüle 3372285
Kapıyı ben de bu ara okuyacağım. Diğerlerini okuyunca yorum yazarsanız çok sevinirim.Iza’nın Şarkısı, abilgail, kapı ve katalin sokağını aldım ama galiba ilk Kapı ile başlayacağım
Ben de elimdeki kitapları bitirip başlayacağım nasipse
Sepete ekleyip geri çıkardım. Şimdi acaba dedim.Eleadora bunu mutlaka okumalısın öne almalısın dediyse vardır bir bildiği dedim ve başladım. Kitabı bırakamıyorum elimden
Eki Görüntüle 3372285
Bence geri eklemelisinSepete ekleyip geri çıkardım. Şimdi acaba dedim.
Bu kitap son zamanlarda o kadar konuşuldu ki çok merak ediyorum. En yakın zamanda sipariş vericem ben deEvet ya ben de dün ecinniler arasına çerez niyetine sokayım dedim ve gece 3 e kadar okudum bitirdim kitabın psikopatlığına anında uyum sağladımfilm tadındaydı çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?