Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç okumadım ben güzelse tavsiye eder misiniz ? bu ay daha önce okumadığım yazarlara ağırlık verdim. Bakalım inşallah güzellerdir.
Topikte İza’nın Şarkısı’nı çokça okuyan oldu diye biliyorum ben de Kapı’yı oldukça merak ediyordum ilk fırsatta başlayacağım inşallah

Topikte İza’nın Şarkısı’nı çokça okuyan oldu diye biliyorum ben de Kapı’yı oldukça merak ediyordum ilk fırsatta başlayacağım inşallah
İza'nın Şarkısı çok iyi. Durağan sakin bir kitap. Başladığı sakinlikle bitiyor

Ben Iza'nin Şarkısını okudum, çok beğendim. Çok etkilendiğim bir kitaptı. Şimdi de Kapı'yi sipariş ettim.

Ben suç ve ceza'yı lisede okumuştum ve okurken zorlanmamıştım. Şimdi acaba kısaltılmışını mı okudum diye düşünüyorum. Karamazov kardeşler bende travma yarattı o nedenle Rus klasiklerine bulaşmaya hiç niyetim yok. ama hizmetçi'nin pdf ni indirdim. Sanırım topikte okumayan kalmayacak. Şimdi elimdeki bunca yarım kitabı kim okuyacak

İza'nın Şarkısı çok iyi. Durağan sakin bir kitap. Başladığı sakinlikle bitiyor
Iza’nın Şarkısı, abilgail, kapı ve katalin sokağını aldım ama galiba ilk Kapı ile başlayacağım
Ben Iza'nin Şarkısını okudum, çok beğendim. Çok etkilendiğim bir kitaptı. Şimdi de Kapı'yi sipariş ettim.
Ben de elimdeki kitapları bitirip başlayacağım nasipse

Iza’nın Şarkısı, abilgail, kapı ve katalin sokağını aldım ama galiba ilk Kapı ile başlayacağım

Ben de elimdeki kitapları bitirip başlayacağım nasipse
Kapıyı ben de bu ara okuyacağım. Diğerlerini okuyunca yorum yazarsanız çok sevinirim.

Evet ya ben de dün ecinniler arasına çerez niyetine sokayım dedim ve gece 3 e kadar okudum bitirdim kitabın psikopatlığına anında uyum sağladım film tadındaydı çok beğendim
Bu kitap son zamanlarda o kadar konuşuldu ki çok merak ediyorum. En yakın zamanda sipariş vericem ben de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…