Geçmiş olsun, üzerinden araba geçmiş ve hala yaşıyor bir mucizeO Orangegreysky çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce toparlar hastaneden çıkar anneciğin
Istenmeyentuyy ben de gitmiştim önce karakalem sonra yağlı pastel sonra suluboya en son yağlıboyaya geçmiştik. Bence zevk aldığınız sürece pes etmeyin uzun bir süreç zaten
@Capanin Gururu Teyom destek için bir şey yapmak isterim. Mail veya arama yapabilirim. Alacaklarını alabilirim.
Dün telimi düşürmüşüm. Üstünden araba geçmiş bulan kişi zabıtaya vermiş. Zabıta telimin arkasındaki kredi kartımı iptal ettirmiş. Bankamı arayınca şu numaralı kişi kartınızı iptal ettirdi dedi. Gittik zabıta amirliğinden aldım. Tamire verdim şu an kendisinden yazıyorum
Geçmiş olsun, üzerinden araba geçmiş ve hala yaşıyor bir mucize
GünaydınHiç aklımda yoktu ama Ecinniler'i soktunuz aklıma yahu, alayım bari
yet07 inşallah canım çok geçmiş olsun sana da, maşallahı varmış telefonun
Bununla geçmiş olsun. Telefona 41 kereO Orangegreysky çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce toparlar hastaneden çıkar anneciğin
Istenmeyentuyy ben de gitmiştim önce karakalem sonra yağlı pastel sonra suluboya en son yağlıboyaya geçmiştik. Bence zevk aldığınız sürece pes etmeyin uzun bir süreç zaten
@Capanin Gururu Teyom destek için bir şey yapmak isterim. Mail veya arama yapabilirim. Alacaklarını alabilirim.
Dün telimi düşürmüşüm. Üstünden araba geçmiş bulan kişi zabıtaya vermiş. Zabıta telimin arkasındaki kredi kartımı iptal ettirmiş. Bankamı arayınca şu numaralı kişi kartınızı iptal ettirdi dedi. Gittik zabıta amirliğinden aldım. Tamire verdim şu an kendisinden yazıyorum
Dostoyevski bütün kitapları çok iyi. Göz korkutucu duruyor ama hiç öyle değilGünaydınHiç aklımda yoktu ama Ecinniler'i soktunuz aklıma yahu, alayım bari
yet07 inşallah canım çok geçmiş olsun sana da, maşallahı varmış telefonun
Suç ve Ceza'yla anlamıştım onu ya senelerce ertelediğim kitap akıp gitmişti.Dostoyevski bütün kitapları çok iyi. Göz korkutucu duruyor ama hiç öyle değil
Ne kadar da benSuç ve Ceza'yla anlamıştım onu ya senelerce ertelediğim kitap akıp gitmişti.
Akmıyor yaa keşke aksaSuç ve Ceza'yla anlamıştım onu ya senelerce ertelediğim kitap akıp gitmişti.
Allah şifa versin hayırlı haberler inşallahAnnem ameliyata giriyor dua eder misiniz?
Nasıl ya. Bence senin onu okuma zamanın değil. Çünkü çok hızlı okudum onu benAkmıyor yaa keşke aksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?