Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa hastalık mı? İnşallah değildir. Bazen ergenlikleri de tutuyor dün benim 1.5 yaş bebesinin tuttuğu gibi
Küçük bir ev kazası diyeyim ama ergenliği doruklarda yaşıyoruz şuanda. Ki 1.5 yaşında daha dediğin gibi, bu kadar inat, kendi kararlarının arkasında durması şaşılası gerçekten

Son düzenleme:
İyi pazarlar
Ecinniler dün gece bitti, kalbimi bıraktım
İnstagram da rastgele önüme düşen bir reklamdan anlık bir kararla şu kitabı okumaya karar verdim pdf sini okuyorum şuan. (Kore dizilerini seven biri olarak beğeneceğimi düşündüm ) fantastik masal havasında gidiyor şimdilik, hoşuma gitti

Eklentiler

• IMG_6514.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 44
Gule gule oku
Bir kdramaci da benim
Kitap okuyamiyorum hastalikdan. Dun yeni bir dizi buldum

Keyifle okuyun,Jane Eyre'yi bende almıştım bu sene bir ara okuyacağım.
Sende bizimle baslasana subat da

Suc ve ceza da 87. Sayfadayim iki gunde 15 Sayfa okumusum. Aslinda hasta olmasam devami gelirdi.

Gule gule oku
Bir kdramaci da benim

Suc ve ceza da 87. Sayfadayim iki gunde 15 Sayfa okumusum. Aslinda hasta olmasam devami gelirdi.
Teşekkür ederim
Gerçekten mi ben artık utanır oldum kendimden çok seviyorum ve psikopata bağlıyorum bitirene kadar hiç bişey yapasım gelmiyor.iş güç hak getire önceden terbiye ediyordum kendimi bir kitap bir dizi diye sonra ipin ucu kaçtı ve komple kestim nihayet dizileri

Bende oyleyim. Elim ayagim herseyden kesiliyor 37 yasina girecegim hala manga da okurum
Cocuklarinda beynini yikadim. Bir sonraki tatil yerimiz Seoul

Geciktirdiğim için üzüldüğüm bi kitaba başladım; Küçük Prens

İçinde çizimler de olduğu için bunun sayfasını nasıl saydınız acaba okuyan canım kadınlar?
Ben genelde 3/4 yazıyorum. Mesela 100 sayfa ise 75 falan yazıyorum

Gule gule oku
Bir kdramaci da benim

Olur ama Küllerin Gülü'nü de okuyacağız Şubatta çakışmazsa okurum sizinle.
Bazen öyle oluyor 15 sayfa 15 sayfadır,hiç okumamaktan iyidir.

İyi akşamlar.
Taş meclisi çok iyi gidiyor. Okumak isteyenlere tavsiye ederim. Bir an olsun heyecandan düşmüyor kitap.

Bugün oğlumu Karagöz Çiftlik Bekçisi oyununa götürdük. İstanbul içinde olanlar için kesinlikle tavsiye ederim. Oyun boyunca salondan çocuk kahkahası eksik olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…