- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.050
- 598
Küçük bir ev kazası diyeyimYaa hastalık mı? İnşallah değildir. Bazen ergenlikleri de tutuyor dün benim 1.5 yaş bebesinin tuttuğu gibi
Gule gule okuİyi pazarlar
Ecinniler dün gece bitti, kalbimi bıraktım
İnstagram da rastgele önüme düşen bir reklamdan anlık bir kararla şu kitabı okumaya karar verdim pdf sini okuyorum şuan. (Kore dizilerini seven biri olarak beğeneceğimi düşündüm) fantastik masal havasında gidiyor şimdilik, hoşuma gitti
Sende bizimle baslasana subat daKeyifle okuyun,Jane Eyre'yi bende almıştım bu sene bir ara okuyacağım.
Teşekkür ederimGule gule oku
Bir kdramaci da benim
Kitap okuyamiyorum hastalikdan. Dun yeni bir dizi buldum
Sende bizimle baslasana subat da
Suc ve ceza da 87. Sayfadayimiki gunde 15 Sayfa okumusum. Aslinda hasta olmasam devami gelirdi.
Bende oyleyim. Elim ayagim herseyden kesiliyorTeşekkür ederim
Gerçekten miben artık utanır oldum kendimden çok seviyorum ve psikopata bağlıyorum bitirene kadar hiç bişey yapasım gelmiyor.iş güç hak getire önceden terbiye ediyordum kendimi bir kitap bir dizi diye sonra ipin ucu kaçtı ve komple kestim nihayet dizileri
Ben de yaptım sabah okumamı
Nicke bakmadan kitaptan sen olduğunu tahmin ettim yine
Ben genelde 3/4 yazıyorum. Mesela 100 sayfa ise 75 falan yazıyorumGeciktirdiğim için üzüldüğüm bi kitaba başladım; Küçük Prens
İçinde çizimler de olduğu için bunun sayfasını nasıl saydınız acaba okuyan canım kadınlar?
Tamam başkanım ben de öyle yapayım, teşekkür ederimBen genelde 3/4 yazıyorum. Mesela 100 sayfa ise 75 falan yazıyorum
Olur ama Küllerin Gülü'nü de okuyacağız Şubatta çakışmazsa okurum sizinle.Gule gule oku
Bir kdramaci da benim
Kitap okuyamiyorum hastalikdan. Dun yeni bir dizi buldum
Sende bizimle baslasana subat da
Suc ve ceza da 87. Sayfadayimiki gunde 15 Sayfa okumusum. Aslinda hasta olmasam devami gelirdi.
Ben onu hem ithakiden hem de iş bankasından aldım çünkü iki seriyi de tamamlamak istiyorumİş Bankası'nın çevirilerini severim de benimki biraz estetik kaygıydıSeriyi tamamlamak mutlu ederdi ama sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?