Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kuzey macerası bitti. Zaten çok kısa bir kitap. İlk 20 sayfa olay ne belli değil betimlemelerle geçiyor. Olay 3. Bölümde başlıyor aslında. Alaskada yerlii bir ırka mensup olan Naas ın düğün günü kaçırılan karısı Unga’yı bulmak için atıldığı macerayı anlatmış. Alaska soğuğunu bir adaya sıkışıp yaşamak zorunda olan insanları ve birbirine kan davasıyla düşman olmuş insanlar var hikayede.
Kitapta en sevdiğim cümle; Ölmüşlerin kavgasını neden yeni doğacak olanlar sürdürmek zorunda

Selam sevgili kitap okurları
Dün gece kızım çok geç uyudu ben her ihtimale karşı kitabı yanıma yamacıma aldım uyursa en az bir saat okurum dedim. Tabiki ben ondan önce uyumuş olmalıyımki onun ne zaman uyuduğunu hatırlamıyorum. dolayısıyla kitap okumadığım bir gündü dün bugün inşallah telafi edebilirim. Kitapda ağır ilerliyor şimdilik. İkinci bölümde belki atağa geçer diye umuyorum.

Kızlar ne durumdasınız anna da. Hiç bitmiyecek gibi geliyor bana
360 falandı galiba benim birazdan yine okuyacağım.
Aslında ben keyifle okuyorum ama yeterince zaman ayıramıyorum Anna ya, sizi neden bu kadar sıktı ki ? Sen ne durumdasın ?

360 falandı galiba benim birazdan yine okuyacağım.
Aslında ben keyifle okuyorum ama yeterince zaman ayıramıyorum Anna ya, sizi neden bu kadar sıktı ki ? Sen ne durumdasın ?
Ya bende elime alınca okuyorum ama sorun elime alamam okumamak için başka şeylere yöneliyorum 470 civarı benimde

Geçmiş olsun migren falan mı. İnce Memeti bende çok okumak istiyorum

O. S. Card - Ender'in Oyunu
O. S. Card - Ölülerin Sözcüsü

serinin ilk ve ikinci kitabı. Daha bir bilim kurgu. İlk kitapta insanlara bir kere saldırmış olan uzaylı ırk Böceklere karşı verilen savaştan bahs ediliyor. İnsanlığı "kurtaracak" mükemmel komutan arayışı Ender'in bulunmasıyla umut vaad ediyor. Ender'in eğitimi, duyguları, korkuları, yetenekleri ele alınan bir kitap.

ikinci kitapta başka bir gezegene yapılan yolculuktan bahs ediliyor. Tabi başka bir zeki uzaylı ırkıtla sorun çıkmış, yardım gerekli. Ama bu kitapta insanları neye göre yargılıyoruz? nefret ederek birinin yaptıklarını doğru değerlendirebilir miyiz? Kim kime göre ve ya neye göre haklı ya da haksız? Gibi konulara da değiniyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…