Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun migren falan mı. İnce Memeti bende çok okumak istiyorum
Valla migren mi bilmiyorum ama günlerdir geçmiyor.
İnce memed i kesinlikle tavsiye ederim. 30 yaşındayım bu güne kadar seri kitaplar okumaktan pek hoslanmadigim için okumamıştım. 1-2 neyse de 4 bana sanki fazla zorlama geliyodu. Öyle değilmiş.

Ben de cok istiyorum Ince Memedi okumayi

İyi Geceler Canlarım
Nihayet Şubat ayının ikinci kitabı olan “Bukre” yi bitirdim. Ama şunu söyleyebilirim ki bitirmek için çok çabaladım bana hitap etmeyen bir kitaptı. Hele ortasında geçen ne olduğunu anlayamadığım denememsi yazıları okurken çok zorlandım . Eğer bu gece bitiremeseydim sanırım bir daha asla elime almazdım. Tek sevdiğim yanı İStAnbuL’un bildiğim ve çok sevdiğim semtlerinin adının geçmesiydi.

İyigeceler iyi uykular uyuyan okurlar
Bu gece umduğum gibi olmasada okuma planım. Gene iyi sayılır. Deniz işçileri 145 e geldim. Çok sıkıcı ilerliyor. İyi hissetmek kitabımda 25 sayfa okuyarak 125 e geldim. İyi hissetmek çok güzel ilerliyor. Şubat bitene kadar ikisi biter belki. Deniz İşçilerini çok sıkıp bırakmaktan korkuyorum. Okuma planımı kocam bey sabote etti. Bdv lik bir konu

Buyrun hoşgeldiniz ilk sayfayı okur musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…