Günaydın
Ayyy bu nasıl bir Şubat. 4-5 kitap okumayı planlarken elimde Beyaz Zambaklar Ülkesinde..Hiç bitmeyecek gibi. Aslında kitap sıkıcı da değil ,neden böyle oldu anlamadım
İnce memed 2 bitti. Kitap incelemesini bitirdikten sonra yapicam. 3 e başlıyorum. Ne olacağını merak ediyorum elbette. Okumamış olanlara da kesinlikle tavsiye ederim şimdilik bu kadar.
Bende Empati - Adam Fawer bu kitaba başlayim . Sevgilimin hediyesiydi 1 buçuk yıldır okumadım şimdiye kısmetmiş o da verdiğim kitapları okumadı bende heveslendirecem şimdi yazıp bana gün gün yaz aşkım diyecem . İyi okumalar
Herkese gunaydingerçi uyanali cok oldu ama yeni yazabiliyorum size. Mutfak temizligine ole bir daldım ki Allah yardimcim olsunmutfagimi halledip kitap okuycam butun gun insallah
Günaydın ne şirin bir topik böyle bende katılmak istiyorum kitap rafımda duran hiç okumadığım kitapları artık okumalıyım ki çeyizim yeni kitaplarla dolsun kitapkurtlarına çok özenmişimdir ama bir türlü vaktimi telefona bakmaktansa kitaba vermeyi beceremedim .
Günaydın
Ayyy bu nasıl bir Şubat. 4-5 kitap okumayı planlarken elimde Beyaz Zambaklar Ülkesinde..Hiç bitmeyecek gibi. Aslında kitap sıkıcı da değil ,neden böyle oldu anlamadım
Kızlar tünaydın umarım huzurlu sağlıklı ve bol okumalı zamanlar geçiriyorsunuzdur. Vadideki zambak kitabını bitirip öyle yazmak istedim. Beni inanılmaz etkiledi bu kitap. Ama sonu beklediğimden farklı ve çok daha gerçekçiydi. Sanki sonda yazılmış mektup benim mektubum gibiydi. Aşkı her yönüyle ifade eden bu kitap kesinlikle okunmalı. Bütün duyguları çok şeffaf bir şekilde ortaya koyuyor. Kitapla ilgili söyleyeceklerim bu kadar
Kızlar tünaydın umarım huzurlu sağlıklı ve bol okumalı zamanlar geçiriyorsunuzdur. Vadideki zambak kitabını bitirip öyle yazmak istedim. Beni inanılmaz etkiledi bu kitap. Ama sonu beklediğimden farklı ve çok daha gerçekçiydi. Sanki sonda yazılmış mektup benim mektubum gibiydi. Aşkı her yönüyle ifade eden bu kitap kesinlikle okunmalı. Bütün duyguları çok şeffaf bir şekilde ortaya koyuyor. Kitapla ilgili söyleyeceklerim bu kadar
beğenmenize sevindim . lisede hocamızın zorla verdiği bir kitaptı pek okumaya alışkın olmadığımdan son 10 20 sayfa kala bırakmıştım bana uzun anlatımlı sayfaları sıkıcı gelmişti . mektuplaşmaları güzeldi saf temiz evet :)
beğenmenize sevindim . lisede hocamızın zorla verdiği bir kitaptı pek okumaya alışkın olmadığımdan son 10 20 sayfa kala bırakmıştım bana uzun anlatımlı sayfaları sıkıcı gelmişti . mektuplaşmaları güzeldi saf temiz evet :)
İyi Geceler Canlarım
Nihayet Şubat ayının ikinci kitabı olan “Bukre” yi bitirdim. Ama şunu söyleyebilirim ki bitirmek için çok çabaladım bana hitap etmeyen bir kitaptı. Hele ortasında geçen ne olduğunu anlayamadığım denememsi yazıları okurken çok zorlandım . Eğer bu gece bitiremeseydim sanırım bir daha asla elime almazdım. Tek sevdiğim yanı İStAnbuL’un bildiğim ve çok sevdiğim semtlerinin adının geçmesiydi.
Gecikmeli ancak gelebildim. Ben daha 300. sayfaya yeni geldim. Baı betimlemeler çok sıkıyor. Sizlere haksızlık olmasın diye de atlamıyorum, mecburen okuyorum
Gecikmeli ancak gelebildim. Ben daha 300. sayfaya yeni geldim. Baı betimlemeler çok sıkıyor. Sizlere haksızlık olmasın diye de atlamıyorum, mecburen okuyorum