Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın
Canım Kitapkurtlarım

ben bugün İclal AYDIN’ın “Kalbimin Can Mayası” na başlıyorum.

Aynı yazarın “Üç Kız Kardeş” kitabını da okumuştum . Beni çok etkilemişti. Umarım bu kitabı da en az onun kadar etkiler.

Hoş geldiniz
Günaydın
Ayyy bu nasıl bir Şubat. 4-5 kitap okumayı planlarken elimde Beyaz Zambaklar Ülkesinde..Hiç bitmeyecek gibi. Aslında kitap sıkıcı da değil ,neden böyle oldu anlamadım
O kitabın ilk 50küsur sayfası okunmuyor
O kısım bitene kadar da insanda okuma hevesi, merak falan kalmıyor. Sonradan sarıyor

Kızlar tünaydın umarım huzurlu sağlıklı ve bol okumalı zamanlar geçiriyorsunuzdur. Vadideki zambak kitabını bitirip öyle yazmak istedim. Beni inanılmaz etkiledi bu kitap. Ama sonu beklediğimden farklı ve çok daha gerçekçiydi. Sanki sonda yazılmış mektup benim mektubum gibiydi. Aşkı her yönüyle ifade eden bu kitap kesinlikle okunmalı. Bütün duyguları çok şeffaf bir şekilde ortaya koyuyor. Kitapla ilgili söyleyeceklerim bu kadar

beğenmenize sevindim . lisede hocamızın zorla verdiği bir kitaptı pek okumaya alışkın olmadığımdan son 10 20 sayfa kala bırakmıştım bana uzun anlatımlı sayfaları sıkıcı gelmişti . mektuplaşmaları güzeldi saf temiz evet :)

Kesinlikle çok fazla isim var kafalar karışıyor betimlemeler falan ama genel olarak güzel bir kitaptı

biraz zorlama bir kitap sanki. Klasik Türk filmi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…