- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
O sinir sıkışması anna yi tasimaktandir canimÇocuğu uyutup geliyorum. Örgü öremedim bileğim ağrıyor. Sinirler sıkışmış. Nazar değdi örgülerime
Ben de yazari ilk kez okudum bu kitapla. Değişik geldi kitap yani cok sevdim veya hic sevmedim diyemem kesinlikle. Gozlem ve gundelik hayat cok dogru bir tespit. Ozellikle durumların kisiler acisindan nasil yorumlandigina dair hos bir bakis acisi kazandiriyor.Merhaba
Yazarı ilk kez okudum. Dilini anlatımını sevdim bizden ve yalın:) Simin'in yazdığı bölümleri ayrı sevdim tabikiHele çocuklarla ilgili olan kısmı sanırım tekrar tekrar okurum:)
Sonuç olarak aslında gündelik konular çok ince bi şekilde gözlemlenmişti beğendim:)
Daha önceden bitirdim zaten. Tekrar okuyayım istiyorum. İkisini birlikte gitmek çok daha iyiBen bu akşam başladım canım hem arapça hem meal birlikte gideceğim:) Uzun zamandır istiyorum bu akşama nasipmiş güzel oldu:)
Annayı izleyebildin miİyi akşamlaaar. Bebitom yeni uyudu, izleyecek bir şeyler bulacağım ben. Onun uyumasını beklerken 1 saate yakın uygulamadan kitap okudum
Destekli okudumO sinir sıkışması anna yi tasimaktandir canim
Ah izledim, hayal kırıklığı oldu benim içinAnnayı izleyebildin mi
Banlanmak iyi geldi desene sen sunaDestekli okudum
Anna yı çok severek okudum ben ya
Şubat ayı baya iyi geldi bana
Heee çok iyi geldi sakin sakin. Ama yazdıklarınızın hepsini okudumBanlanmak iyi geldi desene sen suna
460 falandı sanırım şimdi okumaya gidiyorum tekrar, tabi Levin yine boğazımı sıkmazsa okuyacağımAnında satışşş
Sayfa kaç
U UcanSupurge kendi kendimizi ele vermişiz hemde tek kurşunlaHeee çok iyi geldi sakin sakin. Ama yazdıklarınızın hepsini okudum
Evet birbirinizi gaza verip nasıl okumaları hızlandırdığınızı (!) Okudum
Anna okumamış olabiliriz ama başka kitap okuduk sanki gibi gibiEvet birbirinizi gaza verip nasıl okumaları hızlandırdığını (!) Okudum
Ama ben Wirginia wolf okuyorum hatta bitmek üzere. Niye çünkü birisi seçti onu ve topik sahibi olarak okumam gerekiyorduAnna okumamış olabiliriz ama başka kitap okuduk sanki gibi gibi
Belki kuyucaklı okuduk belki sultanı öldürmek okuduk birazAnna okumamış olabiliriz ama başka kitap okuduk sanki gibi gibi
Kim seçmiş ki onu Allah AllahAma ben Wirginia wolf okuyorum hatta bitmek üzere. Niye çünkü birisi seçti onu ve topik sahibi olarak okumam gerekiyordu
Bende katılırım canımKızlar nisanda da isteyenlerle Kuran meali okuyalım mı? Ramazan ayı diye. Benim ki öneri tabi.
Ben de bitireyim yarın biter. Onu ara ara okudum çünkü içinde çok not alınacak yerler vardı. Bitirince alıntıları o paylaşacağımKim seçmiş ki onu Allah Allahbende okudum 5dk önce bitti. Yorumlayım mı sen bitirince konuşur muyuz
Bende bıtırıncee yanı 1 marttaKim seçmiş ki onu Allah Allahbende okudum 5dk önce bitti. Yorumlayım mı sen bitirince konuşur muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?