Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da tam tersi. 600 sayfayı gectim kitapta, sanirim bu ay sadece bu kitabi bitirebilirim. Belki bir de kendine ait bir oda. Emin de degilim. Cocuklardan firsat bulamiyorum ki.
Ben biraz inat ettim okumak için. Akşamları sayfa sınırı koydum yoksa okuyamadım

Kızlar bende dostoyevskinin kitaplarından birine başlayacağım da önce hangisine başlasam kararsız kaldım
Kumarbaz mı?
Yer altından notlar mı?
Yer altından notlar i henüz okumadım ama kumarbaz biraz sıkabilir
Otomatik Portakal okuyacaklar kimlerdi??
Ama Anna bitmesi lazım önce
Merhaba ben de katılmak istiyorum aranıza. Ne yapmalıyım?
Hoş geldiniz
Anna bitti. İçimdeki müzik bitti. Kendine ait bir oda bitmek üzere. Saklı Gül'ü okuyorum şimdi
İçimdeki müzik nasıldı ? Çok merak ediyorum birden fazla tavsiye aldım o kitapla ilgili
Şubat çok iyi geldi bana
Bandandır o

Hadi ya ona başladım bende hızlı biter umarım

Ben anca oturabildim Kitap başına Bugün baya yoğundum eve de iş getirdim neyse ki yarın evdeyim. Dün itibariyle İçimizdeki şeytana başladım 18. Sayfada kalmıştım. Ömer vapurda gördüğü Macideye aşık olmuş tanışmaya gittiğinde akraba çıkmışlardı en son Uykum gelene kadar ne kadar okursam kâr

Ömer karakteri çok tatlış bi aşık kızlar yaa çok sempatik buldum Macideye aşkını ilan etti ama ne cümleler, ne methiyelerrr...Maria'nın Raiften sonra şimdi de Macide'nin Ömer çıktı Neyse fazla spoi vermeden benn kacarrr Ömer çarptı zaten fazlasıyla 90. Sayfada bırakıyorum bu gecelik. Yarın geç uyanacagim için şimdiden hepinize

GÜNAYDINNLARR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…