- 11 Şubat 2016
- 4.049
- 18.808
- 208
Hımmmmörtmenim valla billa ben de diyetteyim,bugün azıcıkın cheat day yapayım dedim ,yoksa yemiyorum gerçekten
Afiyet olsun ve çok keyifli okumalarEki Görüntüle 2789753
sonunda kitaplarım geldiiii, mesailerim dehşet yoğun bu ay, biraz geride kaldım ama olsun,aldım kahvemi çikolatamı,başlıyorummmmm
(masaya da kahve dökmüşüm kusura bakmayın kirlilik için)
Yanında gezdirdiğin kadar okuyor musun peki
Calci ya valla gece gündüz aklımdssın etiketlerden artık kitabı yanımda gezdiriyorum aşırı faydalı topik ahzjdkxkmdmxf
Ooo hayırlı olsun. Çok seveceksin Levin ve köyünüEki Görüntüle 2789753
sonunda kitaplarım geldiiii, mesailerim dehşet yoğun bu ay, biraz geride kaldım ama olsun,aldım kahvemi çikolatamı,başlıyorummmmm
Okumak istemeyene amme hizmetiKitap zaten bu kadar dermişim.Çok güzel toparlamışsın.
Bunun 2 si de mi varEki Görüntüle 2789753
Biz bu ikisini tek seferde hallettik beyinler yana yanaBunun 2 si de mi varMart ayında yok musunuz kızlar Levin 2 yi mi okuyacaksınız
Bende beğenmiştim yakın zamanda okudum hatta. Sayfa sayısına göre ağır ilerledi. Shakespeare nin bir kız kardeşi olsaydı hikayesini okurken bi an gerçek sanmıştım.Okumak istemeyene amme hizmeti
Ben çok beğendim enteresan bir şekilde
Yooo bizimki tek kitaptıBunun 2 si de mi varMart ayında yok musunuz kızlar Levin 2 yi mi okuyacaksınız
Mesela yaniiiBende beğenmiştim yakın zamanda okudum hatta. Sayfa sayısına göre ağır ilerledi. Shakespeare nin bir kız kardeşi olsaydı hikayesini okurken bi an gerçek sanmıştım.öfke duymuştum. Sonra varsayımmış.
Bir tanesi bile zihnimizde kalıcı hasara yol açtıBunun 2 si de mi varMart ayında yok musunuz kızlar Levin 2 yi mi okuyacaksınız
yapmayın ama ya,klasiklere karşı önyargımı bu kitapla kıracaktım ben amaBir tanesi bile zihnimizde kalıcı hasara yol açtı
yapmayın ama ya,klasiklere karşı önyargımı bu kitapla kıracaktım ben ama
Güzel soruYanında gezdirdiğin kadar okuyor musun peki
Biz bu ikisini tek seferde hallettik beyinler yana yana
Yooo bizimki tek kitaptı
Ayy çok korktum mart ayında da yoksunuz diyeBir tanesi bile zihnimizde kalıcı hasara yol açtı
PDF indirmeyi ya da uygulamadan bakmayı denedin mi?Güzel soru
Okumaya çalısıyorum.
Aranzda ına may'ın doğuma hazırlık rehberini okuyan varmı?
Veya nerden bulabilirim, bi türlü bulamadım tükenmiş her yerde
Ben bitireli 10 gün oluyor. Üzerine 3 kitap bitirdim. Buradan C Capanin Gururu Teyom selamlarAyy çok korktum mart ayında da yoksunuz diye
Pdf indirdimPDF indirmeyi ya da uygulamadan bakmayı denedin mi?
1 ay daha anna miAyy çok korktum mart ayında da yoksunuz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?