Bende senin gibiyimindirdim
Ama ben kağıda dokunarak okumauı seviyorum mecbur bunu böyle okuyacaz
İşin espirisi tabi bu. Kitap çok kalın olduğu içinyapmayın ama ya,klasiklere karşı önyargımı bu kitapla kıracaktım ben ama
Okumayanlar bile bizim adımıza endişe ediyorAyy çok korktum mart ayında da yoksunuz diye
Kuzum maşallah iyi gidiyosun bende okumak istiyom o kadar ama tembellk yapıyorum ya varmı tavsiyenİşin espirisi tabi bu. Kitap çok kalın olduğu içinama ön yargını kırmak için doğru kitap mı bilemedim daha hafif bir klasikle giriş yapmak daha iyi olabilir sanki
Okumayanlar bile bizim adımıza endişe ediyor
Beni oyalamayın Anna okuyoreeBen bitireli 10 gün oluyor. Üzerine 3 kitap bitirdim. Buradan C Capanin Gururu Teyom selamlar
Ortak okumalara katilsan aslında daha çok istekli olursun okumak için canım :)Kuzum maşallah iyi gidiyosun bende okumak istiyom o kadar ama tembellk yapıyorum ya varmı tavsiyen
Kaç ?Beni oyalamayın Anna okuyoree
Ortaya çıkmıyorNe hallere dustuk yazik bizebu arada ortak okumaya bu kitabi hangi guzide arkadaşımız koymustu acaba
E beeennn dedim yaOrtaya çıkmıyor
Seni kurtarmaya çalışıyorum şurada niye ele veriyorsunE beeennn dedim ya
Anna dan baska okudugun kitapları bizim hesaba da yazar misin canimE beeennn dedim ya
Ben okudum onlar düşünsünSeni kurtarmaya çalışıyorum şurada niye ele veriyorsunşimdi bütün Anna'cılar toplanacak
Ayşegül tatilde yı ekliyorum sanaAnna dan baska okudugun kitapları bizim hesaba da yazar misin canimbizi odullendirmen lazim bence
Az kaldı demek isterdim
Ben karışmam artıkBen okudum onlar düşünsün
Anna ya karsilik aysegul diyorsun yaniAyşegül tatilde yı ekliyorum sana
Hiç iyi bir pazarlıkçı değilsinAnna ya karsilik aysegul diyorsun yani
Ha gayret. İte kaka bitirmeye calisiyoruz kitabiAz kaldı demek isterdim600küsürlerdeyim. Yetişecek inşallah
Okumam gereken yığınla kitap var o yüzden simdilik okıyamıyorumOrtak okumalara katilsan aslında daha çok istekli olursun okumak için canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?