Ben de iyiyim. Malum yıl sonu kapatmalarıÇok canlı ders annecim
Son 1 dersim kaldı çok şükür bitiyor sonra okula gideceğim daha
Sen nasılsın çiçeğim
Geçmiş olsunCanım bilmiyorum ki. Baş ağrım vardı. Korona nın ilk belirtisi bende baş ağrısıydı o yüzden korktum yine mi bulaştı diye.
Bide atlattığımdan beri baş ağrılarım eskisinden daha şiddetli oluyor. Acaba bi hasar mı bıraktı diye düşündüm
Gözün aydınSukurler olsun anna bitti
Ama sanki kitap yarim kaldi gibi
Gercekten sacma bitti kitap. Neyse biz onumuze bakalim. Acimak kitabina devam ediyorumGözün aydın
işte o his, kitabın Levinle bitmesinden kaynaklanıyor
Hobaaaa
Bize ne Levin'in aydınlanmasından dimiGercekten sacma bitti kitap. Neyse biz onumuze bakalim. Acimak kitabina devam ediyorum
Adam bi imana gelemediBize ne Levin'in aydınlanmasından dimi
Demez mi yine hiç bir şey değişmedi. Madem değişmeyecekti 50 sayfa ne konuştun be Levin.Adam bi imana gelemedi
Annayla bitmesi lazımdı, hadi orda bitmedi vronskiy de bitir Levin ne arkadaşımGercekten sacma bitti kitap. Neyse biz onumuze bakalim. Acimak kitabina devam ediyorum
o kadar olay oldu aydınlanmadı, ayak üstü kapı önündeBize ne Levin'in aydınlanmasından dimi
Bırak şu vronsky'i ya.Annayla bitmesi lazımdı, hadi orda bitmedi vronskiy de bitir Levin ne arkadaşım
o kadar olay oldu aydınlanmadı, ayak üstü kapı önünde
Kimse Aleksey Karenina kadar bırakılası olamaz benim içinBırak şu vronsky'i ya.
Favorim Dolli zaten. Yalnız Bu Anna'ların kanında var sanırımKimse Aleksey Karenina kadar bırakılası olamaz benim için
O değil de Dolli'yi sizde bir başka sevdiniz mi ? Okudukça sarılasım geldi kadına
aynı şeyi düşünmüştüm. aslında stephan ı başta gömmeselerdi ondan da güzel bir karakter çıkardıFavorim Dolli zaten. Yalnız Bu Anna'ların kanında var sanırım
Bende çok sevdim DolliyiKimse Aleksey Karenina kadar bırakılası olamaz benim için
O değil de Dolli'yi sizde bir başka sevdiniz mi ? Okudukça sarılasım geldi kadına
Okurken aynı şeyi düşündümFavorim Dolli zaten. Yalnız Bu Anna'ların kanında var sanırım
Kesinlikle bende dolliyi çok sevdim. Tam anaç ruhlu bi kadın ve fedakar. Herkesi motive etmeye çalışan, olumlu yanları görmek için çabalayan birisiBende çok sevdim Dolliyi
Okurken aynı şeyi düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?