Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani son bi kaç aydır her ay alıyorm

Elleriniz hep böyle sımsıkı kenetlenmiş olsun, Allahım hiç ayırmasın. Dünyadaki hiçbir çocuk anasız babasız büyümesin, ebeveynler de evlat acısı yaşamasın... Mükemmel bir fotoğraf.
Ne güzel dualar bunlar Sonsuz kere amin

Kuzum bugün gündüz uyudu eve dönerken arabada ben şok gündüz uyumaları biteli çok olmuştu. Doğa iyi geldi yavruma. Haliyle bu gece partileriz. Okuma işi biraz yaş gibi.Geç vakit okumaya çalışacağım uyuya kalmazsam

Yarim kitabimi bitiremedim subati annayla kapattim saygiyla anıyorum anna ve tolstoyu
Marta yarim kalan iki kitabimla devam etcem. Herkese guzel bir mart ayı diliyorum❤❤❤
ben de Virginia Woolf yetiştiremedim canım. Martta okuyacağım onu da.Ortak kitaba sabah başlayacağım hemen. Bu kez sona bırakmayacağım

ben de Virginia Woolf yetiştiremedim canım. Martta okuyacağım onu da.Ortak kitaba sabah başlayacağım hemen. Bu kez sona bırakmayacağım
Bu ay ki ortak okumaya katilamiycam ben malesef. Elimdeki kitapları okuycam. Bide cuma gunu istanbula ailemin yanina gitcem okumalara ara vercem mecburen. Ama subat ayina gore daha verimli bi ay gecircegimi dusunuyorum

Bu ay ki ortak okumaya katilamiycam ben malesef. Elimdeki kitapları okuycam. Bide cuma gunu istanbula ailemin yanina gitcem okumalara ara vercem mecburen. Ama subat ayina gore daha verimli bi ay gecircegimi dusunuyorum
ortak okumalara katılmasam o kitapları okumam biliyorum kendimi. Bu vesileyle iyi gidiyor. Ailenin yanına gitmek gayet mutluluk verici. Güzel vakit geçirsin ne güzel

ortak okumalara katılmasam o kitapları okumam biliyorum kendimi. Bu vesileyle iyi gidiyor. Ailenin yanına gitmek gayet mutluluk verici. Güzel vakit geçirsin ne güzel
Hastalik yuzunden bir seneyi gecti onlari gormeyelihayirlisiyla gidip geliriz insallah

her ay bir limit belirleyip alıyorum mutlaka

Günaydın kızlar oğlum yine ağlayarak erken kalkınca güne çok erken başladım. Bu ayda inşallah çok huzursuz geçirmez de ben de bol bol okurum. Mart hepimiz için bol okumalı bi ay olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…