Hadi gözün aydınevetttt tam onu yazmaya geldimmm
Hiç garip kaçmazdi adıBen size dedim kitabın adı konstantine levin olmalıydı diye hissetmişim
Yani son bi kaç aydır her ay alıyormOğlumu yordum yordum banyo yaptırdım , çamaşırları astım , tüm gün dağılan evi topladım veeeee sıra bana geldi . Yanıma bir bardak su aldım keyif koltuguma geçtim aldım kitabımı . Başlasın Şubat'ın son okuması.
Dün bir sürü kitap siparişi verdim hafta içi onlarda gelir musmutlu olurum.
Benim gibi her ay kitap alıyo musunuz
Ne güzel dualar bunlar Sonsuz kere aminElleriniz hep böyle sımsıkı kenetlenmiş olsun, Allahım hiç ayırmasın. Dünyadaki hiçbir çocuk anasız babasız büyümesin, ebeveynler de evlat acısı yaşamasın... Mükemmel bir fotoğraf.
ben de Virginia Woolf yetiştiremedim canım. Martta okuyacağım onu da.Ortak kitaba sabah başlayacağım hemen. Bu kez sona bırakmayacağımYarim kitabimi bitiremedimsubati annayla kapattim saygiyla anıyorum anna ve tolstoyu
Marta yarim kalan iki kitabimla devam etcem. Herkese guzel bir mart ayı diliyorum❤❤❤
Bu ay ki ortak okumaya katilamiycam ben malesef. Elimdeki kitapları okuycam. Bide cuma gunu istanbula ailemin yanina gitcem okumalara ara vercem mecburen. Ama subat ayina gore daha verimli bi ay gecircegimi dusunuyorumben de Virginia Woolf yetiştiremedim canım. Martta okuyacağım onu da.Ortak kitaba sabah başlayacağım hemen. Bu kez sona bırakmayacağım
ortak okumalara katılmasam o kitapları okumam biliyorum kendimi. Bu vesileyle iyi gidiyor. Ailenin yanına gitmek gayet mutluluk verici. Güzel vakit geçirsin ne güzelBu ay ki ortak okumaya katilamiycam ben malesef. Elimdeki kitapları okuycam. Bide cuma gunu istanbula ailemin yanina gitcem okumalara ara vercem mecburen. Ama subat ayina gore daha verimli bi ay gecircegimi dusunuyorum
Hastalik yuzunden bir seneyi gecti onlari gormeyeliortak okumalara katılmasam o kitapları okumam biliyorum kendimi. Bu vesileyle iyi gidiyor. Ailenin yanına gitmek gayet mutluluk verici. Güzel vakit geçirsin ne güzel
her ay bir limit belirleyip alıyorum mutlakaOğlumu yordum yordum banyo yaptırdım , çamaşırları astım , tüm gün dağılan evi topladım veeeee sıra bana geldi . Yanıma bir bardak su aldım keyif koltuguma geçtim aldım kitabımı . Başlasın Şubat'ın son okuması.
Dün bir sürü kitap siparişi verdim hafta içi onlarda gelir musmutlu olurum.
Benim gibi her ay kitap alıyo musunuz
Kitap bitince biraz internete bakayım dedim. Levin Tolstoy olabilirmiş. Kendi hayatından yazmış büyük ihtimalla
Ben de limit belirledim 100 TL ama biraz dusurmem getekiyoher ay bir limit belirleyip alıyorum mutlaka
100TL iyidir ya. altında bir şey alınca tatmin olamıyorumBen de limit belirledim 100 TL ama biraz dusurmem getekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?