- 20 Mart 2011
- 13.956
- 32.560
- 798
Bizim burda da hava çok güzel. Yasak olmasa evde durmam. İyi okumalar canım benimSelam kızlarbirazdan sandalyemi kapıp açık havada kitap okumaya gideceğim
Harika bir manzara. Çok özledimBugün gene doğaya koştuk. Güneşsiz sisli az soğuk ama bol huzurlu bir günü yarıladık
Tünaydın
Analı kızlı bir foto
Teşekkür ederim çiçeğimBizim burda da hava çok güzel. Yasak olmasa evde durmam. İyi okumalar canım benim
Bugün gene doğaya koştuk. Güneşsiz sisli az soğuk ama bol huzurlu bir günü yarıladık
Tünaydın
Analı kızlı bir foto
Gözün aydın bitirmişsin tutunamayanları8- Tutunamayanlar
9- Otomatik portakal
Eveett sırf şubata yetişsin diye iki gündür Tutunamayanlar okuyorumGözün aydın bitirmişsin tutunamayanları
Tavsiye eder misin? Acaba tekrar elime alsam mı diye düşünüyorumEveett sırf şubata yetişsin diye iki gündür Tutunamayanlar okuyorum
Bir daha boyumdan büyük işlere kalkışmayacağım
Bana uygun bir kitap değildi yani daha önce bir kere denemiştim yarım bıraktım, dedim belki sorun bendedirTavsiye eder misin? Acaba tekrar elime alsam mı diye düşünüyorum
Okuyan arkadaşlarım mutlaka oku diyor. Burda kızlar aklını mı kaçırdın dedi
TatlımCağnımmmmmm
Her ay düzenli kitap alıyorumOğlumu yordum yordum banyo yaptırdım , çamaşırları astım , tüm gün dağılan evi topladım veeeee sıra bana geldi . Yanıma bir bardak su aldım keyif koltuguma geçtim aldım kitabımı . Başlasın Şubat'ın son okuması.
Dün bir sürü kitap siparişi verdim hafta içi onlarda gelir musmutlu olurum.
Benim gibi her ay kitap alıyo musunuz
Huuu bitirmişsin2) Adem'den Öncesine Dönüş
3-4-5) Anna Karenina
ben de her ay alıyorum. Tabi bilimsel kitap çoğu.Oğlumu yordum yordum banyo yaptırdım , çamaşırları astım , tüm gün dağılan evi topladım veeeee sıra bana geldi . Yanıma bir bardak su aldım keyif koltuguma geçtim aldım kitabımı . Başlasın Şubat'ın son okuması.
Dün bir sürü kitap siparişi verdim hafta içi onlarda gelir musmutlu olurum.
Benim gibi her ay kitap alıyo musunuz
evetttt tam onu yazmaya geldimmm
Ben size dedim kitabın adı konstantine levin olmalıydı diye hissetmişimKitap bitince biraz internete bakayım dedim. Levin Tolstoy olabilirmiş. Kendi hayatından yazmış büyük ihtimalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?