Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mart Menekşeleri -Sarah Jio

Kitabı şimdi bitirdim. Pembe dizi tadında eğlenceli bir aşk romanı diyebilirim. Keyifli vakit geçirmek adına okunabilinir. Kitap konusu sürükleyici.Geçmiş ile günümüz hikayesini bir noktada birleştiren güzel bir kurgusu var..Sonu şaşırtıcı ve kitabı okurken ana kahraman ile birlikte ipuçlarını birleştirmeye çalışırken buluyorsunuz kendinizi. Hatta elime bir kağıt kalem alıp bağlantıları, kim kimdi,o kimdi şeklinde bir soy ağacı çıkarırken buldum:)))

Ayrıca kitabı okurken sıkça bahsedilen "Kaybolan Yıllar " adındaki romanın gerçekte olup olmadığını merak ediyor ve varsa okunacak kitaplar listenize ekliyorsunuz. Bu kitabın varlığı konusundan henüz emin olamadım..:)))

Veee Sarah Jio..Beni çok etkileyen Böğürtlen Kışı romanında da olduğu gibi kitaplarını okumaktan keyif aldığım bir yazar. Dili oldukça sade ve akıcı. Üslubu ve kurguları ise kitaplarını eğlenceli kılıyor..

"Hayat, birine seni seviyorum demenin kararsızlığını yaşamak için çok kısadır..."

Son düzenleme:
Kalemine sağlık. Ne güzel özetlemişsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…