Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de merak ediyorum ama kültür olarak çok ters olduğum bir ülke. Yani İngilizleri Almanları biliyorum ama İspanyolları bilmiyorum. Ölmeden dünya turu yaparsam gideceğim ülkeler arasında

Ben de merak ediyorum ama kültür olarak çok ters olduğum bir ülke. Yani İngilizleri Almanları biliyorum ama İspanyolları bilmiyorum. Ölmeden dünya turu yaparsam gideceğim ülkeler arasında i
Bence müslünamları örnek aşmışlar zamanında daha yakın gelebilir inşalllah hayalini gerçekleştirirsin.

Kaç yaşındasın. Eğer benden gençsen ben hiç okumayayım o kitabı iyice çökmeyeyim
32 Sanırım 30 eşiği bunu gerektiriyor.Yaşımla ve yaş almakla sorunum yok ancak kitaptaki kadın eşini kayediyor. Beni etkileyen sanırım o oldu. Yaş almak ve yalnızlık. Sen kaç yaşındasın? Ama yaş almak değil de yalnızlık daha bi üzdü sanırım.

Iza'nın Şarkısı kitabı. Sanırım gözümüzde yaşlılık sanırım bir anda olan bir şey. Sanki bir gün uyanacağız ve yaşlı olacağız gibi algılıyoruz. Yaşlılık yerine "yaş almak" kullanımı bana daha uygun gelmeye başladı. :)

bu arada filme de baktım listeme ekledim :)

Sevdim bu tabiri 35 yaşında biri olarak

Döneminde birçok intiharı teşvik etmiş diyorlar. Bir nevi bizdeki "bu akşam ölürüm" şarkısı gibi olmuş. Gençler bayağı etkilenmiş döneminde diye okumuştum.

Döneminde birçok intiharı teşvik etmiş diyorlar. Bir nevi bizdeki "bu akşam ölürüm" şarkısı gibi olmuş. Gençler bayağı etkilenmiş döneminde diye okumuştum.
Ben de aynı yorumu duydum, okurken içinde bulunduğum psikolojik durum sebebiyle öyle intihara sürükleyecek gibi hissetmedim. Hayatı ve hayattaki rolümü sorguladigim bir zamanda okusam belki çok daha derinden etkilenirdim.

Ben de etkilenmemiştim intihar edecek kadar. Sanırım dönemsel bir durum. Hatta kitap beni de sıkmıştı. Yorumları ben de önceden okumuştum ve beklentimi karşılamamıştı. "Bunun için mi?" demiştim hatta :)

Tam olarak aynı şeyi hissettim ben de. Bir gün depresyona girersem tekrar okumayı deneyeceğim

36

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…