AA bir baktım kitap bitmiş. noluyo yaaa dedim. Tam da kitap akmaya başlamıştı meraklandırıyordu ki bittiKorktum bende, bu kitabı sonu olmadan düşünemedim
olaylar sonuçlandı mı bariAA bir baktım kitap bitmiş. noluyo yaaa dedim. Tam da kitap akmaya başlamıştı meraklandırıyordu ki bitti
Var var korkmaolaylar sonuçlandı mı bariVallahi çok kalbim kırılır sonuç yoksa
rahatladımVar var korkmaBen başka son beklerdim ama bu da olabilir bir sondu
Günaydınnnnn
Mehfam
@H M
Jawlensky
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
@Negoo
@Chocolita
Nosking
@pomegranate_
@Seridina
@-nemesis-
Gü nay dınnnnnnn
Mehfam
@H M
Jawlensky
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
@Negoo
@Chocolita
Nosking
@pomegranate_
@Seridina
@-nemesis-
Güüünaaayydııııınnnn
Mehfam
@H M
Jawlensky
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
@Negoo
@Chocolita
Nosking
@pomegranate_
@Seridina
@-nemesis-
Nasıl gidiyor Mahkum Prenses. Nerdesin şimdiGünaydın güzel bir gün olsun
Başlık aşırı ilgi çekici. Attım sepete. Teşekkürlerrica etsem bitirdiğinde yorum yapar mısın?
Çok iddialı bir övgü merak ettim. Listeme ekliyorum
Kaç yaşındasın. Eğer benden gençsen ben hiç okumayayım o kitabıgünaydın herkese.. Okuduğum kitap beni yaşlılık konusunda düşünmeye sevk etti. Aslında bu bir süreçmiş, insan yaşlandığının farkına varamıyor bence. Ben hala kendimi yaşımda hissedemiyorum ama düşüncelerimin biraz daha oturduğunun farkındayım, hem hüzünlendim hem de fark ettim. Bugün ya da yarın bitirmeyi planlıyorum :)
Mahkum prenses düşük yaptı. Müslüman doktorla konuştu.Tekrar bebek sahibi olabilirsin dedi. Dikkat etmesi gerekenleri söyledi oraya kadar geldim. Bu gece bitirmeyi planlıyorum. Müslümanların tarihte ne kadar ilerde ve bilgili olduğunu okumak güZel aslında onlar müslüman ve Türk düşmanı olsalarda çok şeyi onlardan öğrenmişler.Nasıl gidiyor Mahkum Prenses. Nerdesin şimdi
Hangi kitaptı bu kaçırdım. Bende Cumartesi bir film izlemiştim. Bende baya etkilendim. Hiç yaşlanmayacak gibi yaşadığımı farkettim. Yaşlanırsam nasıl bir hayatım olur düşünmeye başladım.günaydın herkese.. Okuduğum kitap beni yaşlılık konusunda düşünmeye sevk etti. Aslında bu bir süreçmiş, insan yaşlandığının farkına varamıyor bence. Ben hala kendimi yaşımda hissedemiyorum ama düşüncelerimin biraz daha oturduğunun farkındayım, hem hüzünlendim hem de fark ettim. Bugün ya da yarın bitirmeyi planlıyorum :)
İspanyolların yaptığı en büyük hatanın türk hekimlerini ülkeden sürmeleri sanırım. Bir de İngilizler çok pis değil miMahkum prenses düşük yaptı. Müslüman doktorla konuştu.Tekrar bebek sahibi olabilirsin dedi. Dikkat etmesi gerekenleri söyledi oraya kadar geldim. Bu gece bitirmeyi planlıyorum. Müslümanların tarihte ne kadar ilerde ve bilgili olduğunu okumak güZel aslında onlar müslüman ve Türk düşmanı olsalarda çok şeyi onlardan öğrenmişler.
Kesinlikle politik baktıkları için yaptıkları yanlışları görseler bile görmezden geliyorlar. Sebze meyveyi bile onlardan öğrenmişler İngilizler yapı olarak hala öyleler tembel bir millet. Tüm hafta çalışıp haftasonu bir pupta yer eve gelirler. Şansları çok zengin bir krallıkları bir dolu sömürgeleri var.İspanyolların yaptığı en büyük hatanın türk hekimlerini ülkeden sürmeleri sanırım. Bir de İngilizler çok pis değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?