Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

huzur ve aylak adam sepetimde alınmayı bekliyor. Beni de ekleyebilirsin cnm

Fantastik, bilimkurgu en en en sevdiğim Tavsiyelere açığım

Bebesi olan arkadaşlarım. Bir kaç çocuk kitabı alacağım 2 buçuk yaşındaki kızım için. Tavsiyelerinizi beklerim okuyan analar Hazirandatüm kitaplarım gelmiş olacak büyük olası.
Gergedanlar krep yemez
Ben sandalye değilim
Denizin sevdiği şeyler serisi
Cem'in uzay maceralar
Üç kedi üç dilek
Ayı kim çaldı

Bizimkinin en sevdiği kitaplar bunlar

Felsefenin tesellisi uzun bir aradan sonra okuduğum en güzel kitap diyebilirim.

Kitap 6 bölümden oluşuyor

1-Sokrates, toplum tarafından kabul görmemenin tesellisi

2- Epikuros, yeterince paraya sahip olmamanın tesellisi

3- Seneca, düş kırıklığı yaşamanın tesellisi

4- Montaigne, kendisini yetersiz hissetmenin tesellisi

5- Schopenhauer, kırık bir kalbin tesellisi

6- Nietzsche, zorluk yaşamanın tesellisi

Yazar, bahsi geçen sorunları; filozofların gündelik yaşamlarından, öğretilerinden, karşısında durduğu görüşlerden günümüz anlatılarıyla destekleyerek çözüme kavuşturuyor. Sanat tarihi, kişisel gelişim, biyografiyi de içinde barındıran kitabın en güzel yanı da resimler ile anlatımı kuvvetlendirmesi. Yazarın dili de gayet açık ve net. Felsefe olmasına rağmen yormayan aksine akıp giden bir kitap kesinlikle tavsiye ederim.

mimesis tavsiyen için teşekkür ederim Kitap sever olarak seni de burda görmek güzel olur.

Son düzenleme:
Bebesi olan arkadaşlarım. Bir kaç çocuk kitabı alacağım 2 buçuk yaşındaki kızım için. Tavsiyelerinizi beklerim okuyan analar Hazirandatüm kitaplarım gelmiş olacak büyük olası.

Ne yazık ki 29 aylık oğlumun kitap ile arası pek yok. Çok fazla kitap var ama nerdeyse hepsini kaldırdım. En ilgisini çekenler hareketli kitaplar ve 1-2-3 yaş hikayeleri( 3 ayrı kitap).

Bir şeyi öğrenme aşkıyla bile olsa, aklımı zorlayıp kendimi hırpalamam; öğrenilecek şey ne kadar değerli olursa olsun, fark etmez. Kitaplardan tek beklentim bana keyif vermeleri, düzenli bir biçimde bana hoşça vakit geçirtmeleri... okurken zor paragraflarla karşılaşırsam asla bunlar yüzünden tırnak yemem, biraz kendimi zorlarım, olmadı orayı atlar okumaya devam ederim... Bir kitap beni çok yorarsa onu bırakır bir başkasına geçerim.

Montaigne

iyi geceler canlarım
Dün itibariyle “Yeşil Deniz Kabuğu” nu bitirdim. Ben çok sevdim
ve de
çok etkilendim.
ASLInda farkındalığım da arttı.
İnsanları, bulundukları konuma göre karar verip onlardan kaçmaktansa, anlamaya çalışarak doğru olanı yapmak en değerlisi .

huzur ve aylak adam sepetimde alınmayı bekliyor. Beni de ekleyebilirsin cnm

Fantastik, bilimkurgu en en en sevdiğim Tavsiyelere açığım
Ben de çok seviyorum fakat bu türde okuduğum fazla kitap yok yarın listemi bir inceleyip bakarım, tavsiyelerinizi de almak isterim
Benim kızçe de tam 2,5 yaşında yarın onun kitaplığını bir kurcalayıp yazacağım
İsimleri aklıma gelmiyor kitapların şimdi
Dönem dönem farklı kitaplara takıyor kafasını ısrarla her gün, günde birkaç defa onları okutuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…