Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım sineklerin tanrısı akıcı mı? Elimdeki bitince başlasam mı?

Lui (MasalPerest yayınları yazarı Büşra Tarçalır Erol) tembel olmak isteyen bir karınca hakkında.
bebekler için uyku öyküleri (bu bir seri aslında 1+yaş grubu için diyor ama benim kızım çok seviyor. 12 kitaptan oluşuyor. Doğum günü öyküleri, küçük hayvan öyküleri, banyo öyküleri, anne öyküleri...)
Tavşan Dinledi (çok tatlış ve ödüllü bir kitapmış bu, kahramanımız bir olaya üzülüyor ve hayvan dostları onu neşelendirmeye çalışıyor. İnsanı dinlemenin önemiyle ilgili bir kitap)
Babacığa Öpücükler (ayıcıklara ve babalara bayılan kızım buna da bayıldı tabii)
2 Yaş İçin Öyküler (İş bankası yayınları)
Mutlu Su Aygırı (ortalıkta “çook sıkıcııııı” diye dolandı günlerce bu kitabın etkisiyle)
İşte Ben (iş bankası yayınlarının, bol bol hayvan içerir)
Eyvah Kalbim Kırıldı (en sevdiği peluşa bu kitaptaki kızın ismini verdi: Kalben)
Ay’ın İlk Arkadaşları
Ayı Kim Çaldı
Afacan Kedicikler

Şok’a gelen kitapları da alıyoruz biz geldikçe, hem çok güzeller hem de 4tl cik
Bu hafta Bimden de iki tane kitap aldım. Bir tanesi tuvalet eğitimi ile ilgili diğeri çiftlik araçları hakkında.
beatitude

Ekran resmî aldım. Bakacağım hepsine. Bizim tuvalet eğitimi biteli çok oldu. Temmuz’dan beri. Bez yok. Çok şükür kolay olmuştu. Size kolaylıklar dilerim.

Bu gece film izleyeceğim. Ama hala ne izlesem bilmiyorum. Kızım kollarımda uyudu şimdi. Açık hava iyi geldi. Tüm gün dışarda takıldık. Dün 209. Sayfaya geldim DeVLeT kitabında. Bitmesi yakındır. Koşulsuz ebeveynlik 100 lerde duruyor DeVLeT bitsin ona devam ederim. Marttan Nisana iki yarım kitapla girmek istemiyorum.

Ekran resmî aldım. Bakacağım hepsine. Bizim tuvalet eğitimi biteli çok oldu. Temmuz’dan beri. Bez yok. Çok şükür kolay olmuştu. Size kolaylıklar dilerim.
Teşekkür ederimm. Biz daha başlayamadık
Oyun olarak gördüğü için çok seviyor tuvalet eğitimi konulu kitapları
Havalar biraz ısınsın sağlam bir giriş düşünüyorum bezsiz yaşama

Hepinize iyi geceler kızlar
Iki gündür midemden dolayı çok zorlanıyorum doğru dürüst okuyamadım. 310.sayfaya geldim güç bela ama okuduğumdan da bir sey anlamıyorum. Midem böyle devam ederse kitaba birkaç gün ara verip öyle devam edebilirim.

Ben de hafta sonu evde değilim. Pazartesi akşam yazayım kitaplığıma bakıp. En sevdiğim fantastik tartışmasız game of thrones bunu belirtmeden geçemeyeceğim Uzun zamandır okumayı beklediğim uzunca bir seri olan zaman çarkı var. Seri o kadar uzun ki gözüm korkuyor

Ahh evet onu okumak istiyorum ben de ama kitaplar çok pahalı görünüyor gözüme
Almak istediğim çok fazla kitap da var hep erteliyorum.
Zaman Çarkı’nı ilk defa duydum, bakayım ona
Harry Potter serisini çok seviyorum, ortaokuldaydım ilk okumaya başladığımda, onlarla büyüdüm neredeyse
Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi var bir de. Yüzüklerin Efendisi’ni okumadım henüz ama.
Bitmeyecek Öykü de güzeldi. Momo’nun yazarının başka bir kitabı, çocuk kitabı aslında
Çocukluğun Sonu diye bir kitap okudum bu sene en son.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…