- 12 Haziran 2019
- 19.786
- 122.059
- 598
- 37
Canım sineklerin tanrısı akıcı mı? Elimdeki bitince başlasam mı?Yusuf atılgan canistan kitabi bitti. Kitap yazarin vefat etmesi uzerine yarim kalmis bi kitap ama kitabi bitirdikten sonra yarim kalmislik hissi vermedi bana.kitabin arka kapak yazisini paylaşmak istiyorum: "insan ruhunun kötücül tohumlarını büyük bir ustalıkla deşiyor. İkinci Meşrutiyet ve Milli Mücadele yıllarında Manisa köylerinde yaşanan trajik bir dostluk ve aşk öyküsü Canistan..."
Sineklerin tanrısı kitabim yarım kalmisti onu okumaya devam...
Cok akici oldugunu soleyemem yani benim icin oyle.120 sayfam kaldi bakalim belkide akip gidecek burdan sonraCanım sineklerin tanrısı akıcı mı? Elimdeki bitince başlasam mı?
Şimdiye kadar akmadıysa sonrada akmaz.Cok akici oldugunu soleyemem yani benim icin oyle.120 sayfam kaldi bakalim belkide akip gidecek burdan sonra
Ben çok sevdim hızla bitirdimCanım sineklerin tanrısı akıcı mı? Elimdeki bitince başlasam mı?
Haha bebişi sallarken okuyorum genelde fark etmeden bitmiş oluyorHızlısın valla ne güzel
Ölüyorum deyip istediğini yaptırıyor işteBu Sevgili Arsız Ölüm kitabı ne anlatıyor yaw okuduğumdan bişey anlamıyorum
Ekran resmî aldım. Bakacağım hepsine. Bizim tuvalet eğitimi biteli çok oldu. Temmuz’dan beri. Bez yok. Çok şükür kolay olmuştu. Size kolaylıklar dilerim.Lui (MasalPerest yayınları yazarı Büşra Tarçalır Erol) tembel olmak isteyen bir karınca hakkında.
bebekler için uyku öyküleri (bu bir seri aslında 1+yaş grubu için diyor ama benim kızım çok seviyor. 12 kitaptan oluşuyor. Doğum günü öyküleri, küçük hayvan öyküleri, banyo öyküleri, anne öyküleri...)
Tavşan Dinledi (çok tatlış ve ödüllü bir kitapmış bu, kahramanımız bir olaya üzülüyor ve hayvan dostları onu neşelendirmeye çalışıyor. İnsanı dinlemenin önemiyle ilgili bir kitap)
Babacığa Öpücükler (ayıcıklara ve babalara bayılan kızım buna da bayıldı tabii)
2 Yaş İçin Öyküler (İş bankası yayınları)
Mutlu Su Aygırı (ortalıkta “çook sıkıcııııı” diye dolandı günlerce bu kitabın etkisiyle)
İşte Ben (iş bankası yayınlarının, bol bol hayvan içerir)
Eyvah Kalbim Kırıldı (en sevdiği peluşa bu kitaptaki kızın ismini verdi: Kalben)
Ay’ın İlk Arkadaşları
Ayı Kim Çaldı
Afacan Kedicikler
Şok’a gelen kitapları da alıyoruz biz geldikçe, hem çok güzeller hem de 4tl cik
Bu hafta Bimden de iki tane kitap aldım. Bir tanesi tuvalet eğitimi ile ilgili diğeri çiftlik araçları hakkında.
beatitude
Teşekkür ederimm. Biz daha başlayamadıkEkran resmî aldım. Bakacağım hepsine. Bizim tuvalet eğitimi biteli çok oldu. Temmuz’dan beri. Bez yok. Çok şükür kolay olmuştu. Size kolaylıklar dilerim.
Ben de hafta sonu evde değilim. Pazartesi akşam yazayım kitaplığıma bakıp. En sevdiğim fantastik tartışmasız game of thrones bunu belirtmeden geçemeyeceğimBen de çok seviyorum fakat bu türde okuduğum fazla kitap yok yarın listemi bir inceleyip bakarım, tavsiyelerinizi de almak isterim
Benim kızçe de tam 2,5 yaşındayarın onun kitaplığını bir kurcalayıp yazacağım
İsimleri aklıma gelmiyor kitapların şimdi
Dönem dönem farklı kitaplara takıyor kafasını ısrarla her gün, günde birkaç defa onları okutuyor.
Ahh evet onu okumak istiyorum ben de ama kitaplar çok pahalı görünüyor gözümeBen de hafta sonu evde değilim. Pazartesi akşam yazayım kitaplığıma bakıp. En sevdiğim fantastik tartışmasız game of thrones bunu belirtmeden geçemeyeceğimUzun zamandır okumayı beklediğim uzunca bir seri olan zaman çarkı var. Seri o kadar uzun ki gözüm korkuyor
Gunaydin mutlu pazarlarGünaydınlar. Herkese iyi pazarlar
kk birinci noteri
Mehfam
H M
Jawlensky
Less-is-More
asliogretmen
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
D dolunay10
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
isabel
Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
T Tamam
dayler dayler
Jasminla
pylz
benneyanginlargordum
elektra
astrojurnal
JES
Otrera
Bonus
Nego
nemesis
Chocolita
Nosking
pomegranate_
@Seridina
kimlanbu
Samsonn
firdefs
minik kalp0753
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?