daha iyiyim canım şükür
görüyorum ve kabul ediyorum
Oh oh ne güzeldaha iyiyim canım şükür
Imm şey, Mayıs ayı boyunca mı okuyacaksın yoksa başka kitaplarda okur musun.görüyorum ve kabul ediyorum
Ama mayıs ayında başlayabilirim. Nisan kitaplarımı ayarladım
Eki Görüntüle 2812370
1. cildini mayıs ayında okurum. 1. cildi de Haziran'da okurum. Aslında 10 günde biter ama çok kalın olunca sıkılıyor insan bir süre sonraOh oh ne güzeldaha da iyi ol inşAllah canım benim
Imm şey, Mayıs ayı boyunca mı okuyacaksın yoksa başka kitaplarda okur musun.
Bu kadar büyük kitap okumadığım için cahilliğime ver
Yok canım geldiği gibi okudum aslında ama korkutmamak için söylemiyorum15 günde okursun hepsini
Olur zaten benimde bekleyen bir sürü var Nisan'da yetişmezgörüyorum ve kabul ediyorum
Ama mayıs ayında başlayabilirim. Nisan kitaplarımı ayarladım
Eki Görüntüle 2812370
1 ayda biticek bunlar hee ,
Keyifli okumalar. Akşam ben de atacağım fotoğraf
At at bugün okadar kararsız kaldım ki bı suru kitabın icindeeee , içimde kalanlar oldu öbür ay alacagm onlaridaKeyifli okumalar. Akşam ben de atacağım fotoğraf
Nisan ayında her telden seçtimAt at bugün okadar kararsız kaldım ki bı suru kitabın icindeeee , içimde kalanlar oldu öbür ay alacagm onlaridaklasik düşündüm ama şuan kafam onlara müsait değil
Keyifli okumalar
Tabi ki de hayır tatlım1 ayda biticek bunlar hee ,
C Capanin Gururu Teyom hepsi 15 günde biter dedi ben karışmamKeyifli okumalar
Tabi ki de hayır tatlım
Valla gözümüze gözümüze ilistirdin klasikleri okuyacaaaaan anlamam bendeKeyifli okumalar
Tabi ki de hayır tatlım
Herkese keyifli okumalar canimKeyifli okumalar
Tabi ki de hayır tatlım
C Capanin Gururu Teyom cuğum dediyse kesin bitmez
Sizde okuyun diye yaptımValla gözümüze gözümüze ilistirdin klasikleri okuyacaaaaan anlamam bende
Bugün senin aldiklarin ve daha fazlası gözüme ilisti ama aç kedi gibi hangi birine bakacağım şaşırdım
Kitap almak bağımlılık yapıyorBugün senin aldiklarin ve daha fazlası gözüme ilisti ama aç kedi gibi hangi birine bakacağım şaşırdımen iyisi al çık burdan dedim kendime yoksa kaybedicem kendimi
Aynen canim sorma ayarimiz yokKitap almak bağımlılık yapıyor
Bende çok yok kedi sayılmam dünya kadar bekleyen kitabım varBugün senin aldiklarin ve daha fazlası gözüme ilisti ama aç kedi gibi hangi birine bakacağım şaşırdımen iyisi al çık burdan dedim kendime yoksa kaybedicem kendimi
KesinlikleKitap almak bağımlılık yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?