Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi aksamlar hanimlar cmt pazar kkya giremeyince sizede yazamadim kusura bakmayin. Cmt gunu misafirim vardi temizlik market yemek gecti gitti. Pazar gunude annemin evi dip kose temizleyince pert oldum bugunde cinayet alfabemi bitirdim bitirecem gece biter insallah. 1 nisanda işe başlama durumum varda perdeleri yikadim astim yemek vs aha akşam oldu valla roman yazdim hakkinizi hellal.edin

Merhaba kızlar yoğun bir hafta sonundan sonra yoğun bir pazartesi geçirdim çok şükür yoğunluklarım bitti sayılır. Bu arada da Yaşamak kitabını bitirdim. Çok akıcı bir kitaptı aslında hikayesi tam bir olay hikayesiydi merak unsuru boldu içinde sadece benim yoğunluklarımdan ötürü biraz elimde süründü zavallıcık.

Şimdi 22/11/63'e başladım 100 sayfa okudum, Stephen King'ten okuduğum ilk kitap. Biraz hacimli bir kitap olduğu için martta bitmez, nisanın biten ilk kitabı olur.

Beni de Parfümün Dansı ve Aylak Adam listelerine beni ekleyebilirsin C Calcifer uzun zamandır ikisi de listemde.
Huzur'u da severek okumuştum vakti zamanında onun da sohbeti olursa katılırım size.

Ahh Feride

Ah, bu erkekler! Hepsinde aynı gurur, aynı kendini beğeniş. Bizim de bir kalbimiz olduğunu, bizim de "mutlaka" isteyecek bir şeyimiz olabileceğini, bir türlü akıllarına getirmek istemiyorlar.
Çalıkuşu

Son düzenleme:
Kervan kitabı biterrr...
Kervan çok merak ederek aldığım bi kitaptı güzeldi ama etkilendiğimi okurken sürüklendiğimi söyleyemeyeceğim. Konusuna gelince

vahhabi denen isyancı çetelerinin Arap topraklarında hüküm sürmesi yakıp yıkması, 5 yıldır hacı alayının haremeyne girmesini engellemeri...hacı alayının kutsal topraklara sağ salim varıp dönmesi sultan Mahmud için bir şeref meselesi haline gelmiştir ve kervan yola çıkar. Hac yolunda yaşanan zorluklar, tesadüfler, mucizeler, ihanet vs. anlatılıyor kitapta.

yeni kitabım yine İskender Pala dan Efsane kitabı olacak... bu aralar taktım pala ya

herkese iyi okumalarrr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…