Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çıktı neden düşkün olduğu Anlamaız bir kitap ama çok akıcı değil mi. Çok az kaldı benim bugün biter
Aynen okumaya başladıkça akıp gidiyor. Dur şu sayfayı da okuyayım diyorsun bir bakmışın sayfalar geçmiş. Benim de akşam biter. sonra Parfümün Dansı'na başlayacağım

Yememiş içmemiş kitap okumuşlar diyeceğim de söz konusun Nego olunca bir duraksadım.
Yedim içtim oysaki
Tv yi azalttım,pdf okumak da pratik geldi bana,her yerde her fırsatta okuyabildim
Şunuda ekleyeyim,hızlı okurum ben azcık

C Calcifer canım aylak adamı 25 sayfa okuyabildim sadece okuyamıyorum ya ben mi anlamıyorum kitaptan bişey?
Ne yapıyor nereye bakıyorsa yazılmış günlük gibi kitap

Canım darken güldürdün limonsuz bende öyleyim kimi anlatıyo diyorum okurken kopuyorum bakalım ilerisi nasıl

C Calcifer canım aylak adamı 25 sayfa okuyabildim sadece okuyamıyorum ya ben mi anlamıyorum kitaptan bişey?
Ne yapıyor nereye bakıyorsa yazılmış günlük gibi kitap
O kitabı nasıl oku biliyor musun, bir olay olacakmış gibi okuma. Sanki birinin günlüğünü okuyormuş gibi oku. O zaman daha anlamlı gelecektir

O kitabı nasıl oku biliyor musun, bir olay olacakmış gibi okuma. Sanki birinin günlüğünü okuyormuş gibi oku. O zaman daha anlamlı gelecektir
Mesela Kırmızı Pazartesi ve Bilinmeyen Bir Adayı(sayfa sayısı az zaten)aynı gün içinde okudum bitirdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…