Aynen okumaya başladıkça akıp gidiyor. Dur şu sayfayı da okuyayım diyorsun bir bakmışın sayfalar geçmiş. Benim de akşam biter. sonra Parfümün Dansı'na başlayacağımÇıktı neden düşkün olduğuAnlamaız bir kitap ama çok akıcı değil mi. Çok az kaldı benim bugün biter
Dün kardeşimin hikayesinden 20 sayfa okudum bende. Aylak bitsin ona devam ederim.Aynen okumaya başladıkça akıp gidiyor. Dur şu sayfayı da okuyayım diyorsun bir bakmışın sayfalar geçmiş. Benim de akşam biter. sonra Parfümün Dansı'na başlayacağım
Ben okudum canım güzeldi bence okuKardeşimin Hikayesini beğenmiş miydiniz kızlar? Ona göre başlayacağım
Dün akşam başladım canımBen okudum canım güzeldi bence oku
Yedim içtim oysakiYememiş içmemiş kitap okumuşlar diyeceğim de söz konusunNego olunca bir duraksadım.
Bişey yaptığı yok ya bacaklara düşkün
Bacak fetişi
Benim gibi biri daha varmış
1 saatte kaç sayfa okuyorsun mesela ?Yedim içtim oysaki
Tv yi azalttım,pdf okumak da pratik geldi bana,her yerde her fırsatta okuyabildim
Şunuda ekleyeyim,hızlı okurum ben azcık
O kitabı nasıl oku biliyor musun, bir olay olacakmış gibi okuma. Sanki birinin günlüğünü okuyormuş gibi oku. O zaman daha anlamlı gelecektir
Saat bazında hiç hesaplamadım ama bugün bakayım1 saatte kaç sayfa okuyorsun mesela ?kk birinci noteri da çok hızlı okuyor
Mesela Kırmızı Pazartesi ve Bilinmeyen Bir Adayı(sayfa sayısı az zaten)aynı gün içinde okudum bitirdimO kitabı nasıl oku biliyor musun, bir olay olacakmış gibi okuma. Sanki birinin günlüğünü okuyormuş gibi oku. O zaman daha anlamlı gelecektir
O kitabı nasıl oku biliyor musun, bir olay olacakmış gibi okuma. Sanki birinin günlüğünü okuyormuş gibi oku. O zaman daha anlamlı gelecektir
Saat bazında hiç hesaplamadım ama bugün bakayımdakika olarak süre tutardım,yeğenlerime gaz vermek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?