Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C Calcifer canım huzur a başlıyım diyorum. Çünkü düşündüm parfümün dansında size yetişemem, huzuru bitirene kadar siz 3 kitabı da bitirmiş olursunuz
Zorlama kendini yavrum. bu kitapları Nisan ayı içinde okuyacağız zaten. Yetişmeyi boşver her türlü bu ay içinde bitirirsin sen

Alıştın tabi polisiyeye değil mi

Sorma ya bi ara Tess veya Agatha ya mı başlasam dedim
Hatta aramızda kalsın Zülfü Livaneli nin Leyla nın evi ni okudum birazcık
Tess oku okuben bu ay okuyacağım bir kitabını. Agatha da okuyayım bakalım.
Lisede bir kompozisyonumu öğretmen onun tarzına benzetmişti,dedim o kim hocam okumadım içimde varmış polisiye aşkı

Tess oku okuben bu ay okuyacağım bir kitabını. Agatha da okuyayım bakalım.
Lisede bir kompozisyonumu öğretmen onun tarzına benzetmişti,dedim o kim hocam okumadım içimde varmış polisiye aşkı
Senin içinde de bi Tess olduğu belliydi zaten bak canımı çektirdin. Tess in sessiz kız kitabı var uygulamada onu okuyayım

Canım sayfa sayısına mı geçilse ki? Daha adaletli olur sanki. Monte Cristo Kontu okumak isteyen arkadaşlar vardı mesela
Hem sayfa sayısı hem de kitap sayısına göre yaparız bundan sonraki ay. Mesela en çok kitap okuyan ilk üç ve en çok sayfa okuyan ilk üç gibi

Hem sayfa sayısı hem de kitap sayısına göre yaparız bundan sonraki ay. Mesela en çok kitap okuyan ilk üç ve en çok sayfa okuyan ilk üç gibi
Oblomov okudum geçen ay lütfen. Insaattan aradılar tuğla eksik kitabı verseniz diye, yok dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…