Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saat bazında hiç hesaplamadım ama bugün bakayım dakika olarak süre tutardım,yeğenlerime gaz vermek için
Ben saat bazında tuttum o da şöyle eski iş yerimde metro ile giderken 25 dk sürüyordu yolculuk. O sürede 30 - 35 sayfayı geçemiyordum. Çok mu yavaş yoksa normal mi merak ettim

Ben saat bazında tuttum o da şöyle eski iş yerimde metro ile giderken 25 dk sürüyordu yolculuk. O sürede 30 - 35 sayfayı geçemiyordum. Çok mu yavaş yoksa normal mi merak ettim

Hiç bi fikrim yok hiç tutmak aklıma gelmedi oğlanla bir dk tutmuştuk 1,5 sayfa okumuştum ben öyle bişey hatırladım

@Mehfam Nego ağzınıza gözünüze sağlık ❤
Sağol canım
Bir saat kesintisiz okumak zor çocuklarla ama daha kısa süre senin için bakıcam sayfa sayısına,belkide hızlı okumuyorum
Birde dakika da kaç kelime ona bakıcam,150 kelimeydi galiba dakikada.

Boleyn Kızı

VIII. Henry 2. eşi olan Anna hırsları uğruna yapmayacağı şey yoktur. Kraliçe Catherine Parr çeşitli entrikalarla tahtından edip kendinin kraliçe olması için uğraşlarını anlatıyor. Anna o kadar hırslıdır ki bu hırsı sonunda kendine dönecekti. Bol entrika dolu bu roman çok hızlı ve keyifli okunuyor. Magazinsel görülse de dönem ile ilgili bilgiler veriyor ve insanı araştırmaya sevk ediyor. Kalınlığına bakmadan okunabilecek bir seri

C Calcifer muhabbet kuşumuz vardı 6 aylık ölmüş bulduk yerde.

Kafamı dağıtmaya çalışıyorum çocukları susturdum oyaladım.

Okurum belki biraz daha
Ayy çok üzüldüm yaa canım benim. Zamanında Kedim ölmüştü 1 hafta ağlamıştım arkasından. Can bu insan üzülüyor

Dün gece
Parfümün dansında 108 e geldim. Koşulsuz ebeveynlik kitabındada 89 a geldim. Parfümün dansı daha yeni yeni bölümler birleşmeye başladı. Paris seattle new orleans öve birde çok eski bi kral dönemi geçiyor şimdilik. Bunlar nasıl ne açıdan ortak noktaya gelecek merak ediyorum. Ama bi kırmızı pancar kökü her bölümde geçiyor. İyi ilerliyor. PDF olması sadece küçük yazı olarak az zorluyor. Onun dışında sevdim. Koşulsuz ebeveynlik çok beğendim diyemem şu ana kadar çok tekrar var. Örneklerle açıklama yok. Neyseki 300 sayfa

Bu arada araç içinde kitap okuyamıyorum,midem bulanıyor

Canım darken güldürdün limonsuz bende öyleyim kimi anlatıyo diyorum okurken kopuyorum bakalım ilerisi nasıl
Ya ne güzel sen hep gül ben şuan sadece erkek olduğundan eminim. Onun dışında hiçbişey anlamadım
O kitabı nasıl oku biliyor musun, bir olay olacakmış gibi okuma. Sanki birinin günlüğünü okuyormuş gibi oku. O zaman daha anlamlı gelecektir
Ha bi olay olmayacak yani? Hımm peki
Bizim zamanımızda 'bir genç kızın gizli defteri' vardı onun gibi o zaman. Gerçi onda bile bi hareket vardı

Hiç bi fikrim yok hiç tutmak aklıma gelmedi oğlanla bir dk tutmuştuk 1,5 sayfa okumuştum ben öyle bişey hatırladım
Bizimde okulda hızlı okuma yapıyor ya öğretmenler oradan aklıma geldi.Oğluma annen hep birinci olurdu evladım diye gaz verirken,yeğenlerim de vardı ergenuslar,teyzee diye kalmışlardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…