Tamam tutup yazalım dakika usulüDk olarak bende tutucam merak ettim kuranda çok tutuyorum bunda niye tutmim
Bu "peki" yüzünden banlandım ben haberin olsun
Ben saat bazında tuttum o da şöyle eski iş yerimde metro ile giderken 25 dk sürüyordu yolculuk. O sürede 30 - 35 sayfayı geçemiyordum. Çok mu yavaş yoksa normal mi merak ettimSaat bazında hiç hesaplamadım ama bugün bakayımdakika olarak süre tutardım,yeğenlerime gaz vermek için
Ben saat bazında tuttum o da şöyle eski iş yerimde metro ile giderken 25 dk sürüyordu yolculuk. O sürede 30 - 35 sayfayı geçemiyordum. Çok mu yavaş yoksa normal mi merak ettim
Bu "peki" yüzünden banlandım ben haberin olsun
Sağol canım
Bir saat kesintisiz okumak zor çocuklarla ama daha kısa süre senin için bakıcam sayfa sayısına,belkide hızlı okumuyorumBen saat bazında tuttum o da şöyle eski iş yerimde metro ile giderken 25 dk sürüyordu yolculuk. O sürede 30 - 35 sayfayı geçemiyordum. Çok mu yavaş yoksa normal mi merak ettim
Bu arada araç içinde kitap okuyamıyorum,midem bulanıyorBen saat bazında tuttum o da şöyle eski iş yerimde metro ile giderken 25 dk sürüyordu yolculuk. O sürede 30 - 35 sayfayı geçemiyordum. Çok mu yavaş yoksa normal mi merak ettim
Ya ne güzel sen hep gülCanım darken güldürdün limonsuz bende öyleyim kimi anlatıyo diyorum okurken kopuyorum bakalım ilerisi nasıl
Ha bi olay olmayacak yani? Hımm pekiO kitabı nasıl oku biliyor musun, bir olay olacakmış gibi okuma. Sanki birinin günlüğünü okuyormuş gibi oku. O zaman daha anlamlı gelecektir
Bizimde okulda hızlı okuma yapıyor ya öğretmenler oradan aklıma geldi.Oğluma annen hep birinci olurdu evladım diye gaz verirken,yeğenlerim de vardı ergenuslar,teyzeeHiç bi fikrim yok hiç tutmak aklıma gelmedi oğlanla bir dk tutmuştuk 1,5 sayfa okumuştum ben öyle bişey hatırladım
Sayfadan okudum,pdf den okurken kronometreye bakamazdımSayfa mı pdf mi? Standart sayfa gibi mi bide bu stefanın kitaplarının sayfaları daha az mesela
Kib bayyyNe banı ya sen razı ben razı kim garışır
hemen hemen aynıymış o zaman
Metrolar sarsıntısız oluyor ya okunuyor orda. normal de ben de okuyamam hemen midem bulanır başım ağrırBu arada araç içinde kitap okuyamıyorum,midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?