Bitirdiğimiz kitapları bu sayfaya yazıyoruz. Ay sonu listeden düşüyorum ben deBildirimden kasit nedir? Cunku bitirdigim kitaplari yazmıştım. Farkli bisey mi yazmam lazim.
Bildirim sayfasına yazar mısın?Ben Mart ayında geldim. Mart ayında 2 kitap bitirdim. 3 kitap elimde.
Ben atarım kitabın görselini istersenO değilde ben okuduğum kitapları bitirince instagram hesabımda #okudumbitti diye hikaye yapıyorum sonra onları öne çıkanlara sabitliyorum. Ne okudum kaç kitap okudum diye saklıyorum. Parfümün dansı kitabına napacağım diye düşünüyorum. PDF olduğumiçin Başkasınınkini çalmak istemiyorum. Acaba çalsammı. Caizmidirmesela Eki Görüntüle 2815776 bu şekil
Merhaba, şimdilik 60 olarak hedefliyorum
Ben de daha önce yıllık hedef belirlemedim açıkçası. Mart ayı için de 3 kitap okudum fakat topiğe yeni başladığım için yazmamıştım. Yıllık hedef olarak en az 50 diye düşünüyorum. Yıllık hedef 50 olarak yazabilirsiniz o halde.
Yıllık 20 kitap okurum.
Mart listesini düzenlerken sizi de tabloya ekiyorum kızlar80 dedim gitti
Bende çoğu arkadaş gibi hedef belirlememistim :) 50 diyorum
Tamam sizi de ekliyorumBende çoğu arkadaş gibi hedef belirlememistim :) 50 diyorum
Tamam yazdım. Ben ilk kullanıyorum kadınlar kulübünü. Bilmiyordum. Kusura bakmayın.Bildirim sayfasına yazar mısın?
Ne kusuru canım benimTamam yazdım. Ben ilk kullanıyorum kadınlar kulübünü. Bilmiyordum. Kusura bakmayın.
Olurrr bitince haberleşirizBen atarım kitabın görselini istersen
Nudeli mi nudesiz mi geleyimAtıyorum özele gel
Sorman kabahat tabi ki nudeNudeli mi nudesiz mi geleyim
Ay sonu itibari ile oz u bitirmistim. Dunde kabili yetistirmek bitti. Mart basinda kopek gibi yetiştirilmiş cocuk ve bagirmayan anneleri bitirmistim.Bitirdiğimiz kitapları bu sayfaya yazıyoruz. Ay sonu listeden düşüyorum ben de
Bildirim yaptım diyorsun arıyorum yok. Nereye yapı acaba diyorumTamam. Aimdi çözdum. Baska topik varmis
Bu sayfaya yapmıştım : D sonradan çöZdum olayi.Bildirim yaptım diyorsun arıyorum yok. Nereye yapı acaba diyorum
Ben pdf okuduğum kitapları çalmayı düşünüyordum vallaO değilde ben okuduğum kitapları bitirince instagram hesabımda #okudumbitti diye hikaye yapıyorum sonra onları öne çıkanlara sabitliyorum. Ne okudum kaç kitap okudum diye saklıyorum. Parfümün dansı kitabına napacağım diye düşünüyorum. PDF olduğumiçin Başkasınınkini çalmak istemiyorum. Acaba çalsammı. Caizmidirmesela Eki Görüntüle 2815776 bu şekil
UmarimOlsun ya üzme kendini. Daha önümüzde koca bir ay var bu ay okursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?