Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözümde canlandı da benim olmayan bir şey için mutlu oldum şu an seni düşünemiyorum

Kim birinci oldu ben orayı kaçırdım galiba şehirler arası yolculuk yaptık çocukla çok yorucu oldu gitmemiştim şimdi geri geri gidiyorum ama bulamıyorum
Daha liste tamamlanmadı. Hala bildirim yapmayanlar var malesef

DUYURU

Bir kaç konuda sizden hassasiyet bekliyorum arkadaşlar. günlük etiket yapıyorum elimden geldiğince herkesi. Burada amaç birlikte okuyarak daha çok okumak ve sohbet etmek. Etiket yapıyorum her gün. Bir günaydın demek zor olmamalı. Sizden hassasiyet beklediğim konular;
1. Bildirimleri zamanında yapmak
2. Mazeretinizi bildirmeniz
3. Eğer topikte olmak istemiyorsanız etiketten çıkmak istediğiniz belirtmek
4. yıllık hedeflerinizi belirlemek.

Canım huzur a ekler misin
Aylak adamı senin dediğin gibi günlük okur gibi okumaya çalışayım bugün. Yapamazsam yarın yazarım.

Ben henüz yıllık hedef belirtmedim ilk ay bi düzenli paylaşım yapayım istedim.
Düzenli bildirime ne kadar devam etmeliyim yıllık hedef belirtmek için? Hemen yapabilir miyim?

Çok haklısın

İyi akşamlar herkese, bu ara çok dahil olamıyorum bebeğimin atak haftası içindeyiz biraz stresli geçiyor onunla ilgileniyorum. Agatha Christie 16.50 Treni 33.sayfasında kaldım. Şimdilik güzel gidiyor akıcı bayağı. Bakalım Acı Kahve gibi hızla bitecek mi

YILLIK HEDEF BELİRLEMEYENLER

Yıllık hedeflerini belirtirseniz tabloya ekleyeceğim

firdefs
pylz
Keira-
Innaaa

Adonia
Ben de daha önce yıllık hedef belirlemedim açıkçası. Mart ayı için de 3 kitap okudum fakat topiğe yeni başladığım için yazmamıştım. Yıllık hedef olarak en az 50 diye düşünüyorum. Yıllık hedef 50 olarak yazabilirsiniz o halde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…