- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
iddalı bir girişşşşşşşş vayyyyOğlum da biraz huzurlu olursa kitapların hastası satirlarin müptelası olucam
Gözümde canlandı da benim olmayan bir şey için mutlu oldum şu anKızlar eşimin ana ocağına gittik inanılmaz çok kitabı var koli koli koli her yer koli. Açtım ve içinde kayboldum resmen. Bi çok kitabın ilk baskıları bile var Yakup Kadri Karaosmanoğlu falan . Eve götürmek için iki büyük koli ayarladım kitapları seçip eve goturucemacayip mutluyum
Daha liste tamamlanmadı. Hala bildirim yapmayanlar var malesefKim birinci oldu ben orayı kaçırdım galiba şehirler arası yolculuk yaptık çocukla çok yorucu oldu gitmemiştim şimdi geri geri gidiyorum ama bulamıyorum
50
Canım huzur a ekler misinNİSAN ORTAK OKUMALARI
Aylak Adam
Life light
Eleadora
Natsume
Levaiz
C Calcifer
Bonus
Mehfam
yet07
pomegranate_
Oriana
Limonsuzzcay
Nego
Bonus
C Capanin Gururu Teyom
Parfümün Dansı
Jasminla
Life light
beatitude
Levaiz
C Calcifer
Mehfam
Natsume
pomegranate_
Oriana
Huzur
Life light
C Calcifer
Natsume
yet07
Oriana
Nego
Adonia
Kukrim
Listeye eklenmek isteyen var mı?
Ben henüz yıllık hedef belirtmedim ilk ay bi düzenli paylaşım yapayım istedim.DUYURU
Bir kaç konuda sizden hassasiyet bekliyorum arkadaşlar. günlük etiket yapıyorum elimden geldiğince herkesi. Burada amaç birlikte okuyarak daha çok okumak ve sohbet etmek. Etiket yapıyorum her gün. Bir günaydın demek zor olmamalı. Sizden hassasiyet beklediğim konular;
1. Bildirimleri zamanında yapmak
2. Mazeretinizi bildirmeniz
3. Eğer topikte olmak istemiyorsanız etiketten çıkmak istediğiniz belirtmek
4. yıllık hedeflerinizi belirlemek.
Merhaba, şimdilik 60 olarak hedefliyorum
Çok haklısınDUYURU
Bir kaç konuda sizden hassasiyet bekliyorum arkadaşlar. günlük etiket yapıyorum elimden geldiğince herkesi. Burada amaç birlikte okuyarak daha çok okumak ve sohbet etmek. Etiket yapıyorum her gün. Bir günaydın demek zor olmamalı. Sizden hassasiyet beklediğim konular;
1. Bildirimleri zamanında yapmak
2. Mazeretinizi bildirmeniz
3. Eğer topikte olmak istemiyorsanız etiketten çıkmak istediğiniz belirtmek
4. yıllık hedeflerinizi belirlemek.
Calci gelene kadar ben yazayım dedimBen henüz yıllık hedef belirtmedim ilk ay bi düzenli paylaşım yapayım istedim.
Düzenli bildirime ne kadar devam etmeliyim yıllık hedef belirtmek için? Hemen yapabilir miyim?
Emin misin canım 1 dakikada 1.5 sayfa okuyordun. Doğruyu söyle söz nazar değdirmiycez
Ben de daha önce yıllık hedef belirlemedim açıkçası. Mart ayı için de 3 kitap okudum fakat topiğe yeni başladığım için yazmamıştım. Yıllık hedef olarak en az 50 diye düşünüyorum. Yıllık hedef 50 olarak yazabilirsiniz o halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?