Bildirimden kasit nedir? Cunku bitirdigim kitaplari yazmıştım. Farkli bisey mi yazmam lazim.MART AYI BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Arkadaşlar bildirimleriniz yapmanızı rica ediyorum. tabloyu düzenleyeceğim.
@Atesbocegi5
@turuncukedininannesi
Mucizemsn
@MelodiminEsi
@Blacklight
nemesis
@Seridina
@kimlanbu
firdefs
MART AYI OKUMA LİSTESİ
Mart ayı bildirimini yapmayanların bildirimlerini Ferfecir Kitap Bildirim Topiğisayfasına yapmasını rica ederim. Listeyi düzenleyeceğim.
C Calcifer 4
@samdan
@Mehfam 10
@H M 3
@Tosun Pasa
@Less-is-More 2
@asliogretmen
@Atesbocegi5
@Life light 8
@Ozlemlerhayallar 3
@WunderLost
@Oriana 7
@iloveme 1
@Margaret Hale 7
@Levaiz 8
@Eleadora 6
@Stevya 3
@dolunay10 4
@pawlover
WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim 2
@isabel 2
Mucizemsn
@teolog8579 4
beatitude 5
U UcanSupurge 3
@Ysf42 4
@yet07 2
@Natsume 7
@dgdln 7
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay 9
@benkahvecanavari 2
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla 12
@pylz
@Otrera 2
@Bonus 2
Nego 11
nemesis
Nosking 8
@pomegranate_ 3
@Seridina
@kimlanbu
@Samsonn
firdefs
@minik kalp0753 1
@Adddrrrr 3
@Adonia 4
@Musekkin
Hiç okumadın mı
Kitap okuyamiyorum bu siraHiç okumadın mı
Olsun ya üzme kendini. Daha önümüzde koca bir ay var bu ay okursunKitap okuyamiyorum bu sira
Malesef kitabı bitiremedim bu sebeple boş geçti ama Nisan ayı telafi edecem inşallah.MART AYI BİLDİRİM YAPMAYANLAR
@Atesbocegi5
@turuncukedininannesi
Mucizemsn
@MelodiminEsi
@Blacklight
nemesis
@Seridina
@kimlanbu
firdefs
Ben Mart ayında geldim. Mart ayında 2 kitap bitirdim. 3 kitap elimde.MART AYI BİLDİRİM YAPMAYANLAR
@Atesbocegi5
@turuncukedininannesi
Mucizemsn
@MelodiminEsi
@Blacklight
nemesis
@Seridina
@kimlanbu
firdefs
Doğruyu söyle derkenEmin misin canım 1 dakikada 1.5 sayfa okuyordun. Doğruyu söyle söz nazar değdirmiycez
Yaa ne güzel,çok şanslısın bu konudaKızlar eşimin ana ocağına gittik inanılmaz çok kitabı var koli koli koli her yer koli. Açtım ve içinde kayboldum resmen. Bi çok kitabın ilk baskıları bile var Yakup Kadri Karaosmanoğlu falan . Eve götürmek için iki büyük koli ayarladım kitapları seçip eve goturucemacayip mutluyum
Neden olmasın,pdf kapak resminin ekran görüntüsünü de alabilirsin.O değilde ben okuduğum kitapları bitirince instagram hesabımda #okudumbitti diye hikaye yapıyorum sonra onları öne çıkanlara sabitliyorum. Ne okudum kaç kitap okudum diye saklıyorum. Parfümün dansı kitabına napacağım diye düşünüyorum. PDF olduğumiçin Başkasınınkini çalmak istemiyorum. Acaba çalsammı. Caizmidirmesela Eki Görüntüle 2815776 bu şekil
akıllı kadınNeden olmasın,pdf kapak resminin ejra4 görüntüsünü de alabilirsin.
Ne kadar şanslısın.Kızlar eşimin ana ocağına gittik inanılmaz çok kitabı var koli koli koli her yer koli. Açtım ve içinde kayboldum resmen. Bi çok kitabın ilk baskıları bile var Yakup Kadri Karaosmanoğlu falan . Eve götürmek için iki büyük koli ayarladım kitapları seçip eve goturucemacayip mutluyum
Mart ayında bildirim yaptığın için hedef belirlersen eklerim tabloyaBen henüz yıllık hedef belirtmedim ilk ay bi düzenli paylaşım yapayım istedim.
Düzenli bildirime ne kadar devam etmeliyim yıllık hedef belirtmek için? Hemen yapabilir miyim?
80 dedim gittiMart ayında bildirim yaptığın için hedef belirlersen eklerim tabloya
Demek ki okuma hızım iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?