Evet film tam bir görsel şölenhem çok güzel dans ediyorlar filmde
keşke olsaydı belki Levin’in farklı yönlerini keşfederdikAllah'ım korumuş
Ayılıp bayılan vardı oydu sanırımKitapta Anna var mıydı
Bi ara Levinle Anna'nin arasinda birşeyler olacakmis gibi oldu, aha dedim bir cikmaza daha giriyoruz, neyse ki uzun surmedi. Ordan bi bin sayfa daha cikardi kesin.
Ya Tolstoy amca yolda karsilastigi herkesi bu kitaba dahil etmis iste. Cok seyyapmayalim benceama o zaman bir anlamı olurdu. Bu şekilde çok anlamsız oldu
Olabilir bende şeettiremedimAyılıp bayılan vardı oydu sanırım
Anna'yı gören aşık oluyor. Kadın ya da erkek farketimiyorBi ara Levinle Anna'nin arasinda birşeyler olacakmis gibi oldu, aha dedim bir cikmaza daha giriyoruz, neyse ki uzun surmedi. Ordan bi bin sayfa daha cikardi kesin.
hem anna hem kiti doğururken ayılıp bayılıyordu ya, onlar yüzünden olmayan çocuğu doğuramayacağımAyılıp bayılan vardı oydu sanırım
Yok bunu bilinçli söylemiş olamazsın, Anna işi gücü olan akıllı adamı bile çileden çıkardı hatta iki adamı diyebiliriz.keşke olsaydı belki Levin’in farklı yönlerini keşfederdik
Ben okurken canlandiramadim kafamda, oyle bir guzellik tanimiyorum hicAnna'yı gören aşık oluyor. Kadın ya da erkek farketimiyor
Ya Tolstoy amca yolda karsilastigi herkesi bu kitaba dahil etmis iste. Cok seyyapmayalim bence
Levinden soğursun bu sayedegece rüyama girerse görürsün
Sabahattin Ali - İçimizdeki Şeytan kitabını okuyorum. Eş zamanlı olarak da Bilinçaltının Gücü'nü okuyorum, Joseph Murphy.
Başka türlü levinin bu kitaptaki işini çözemiyorumYok bunu bilinçli söylemiş olamazsın, Anna işi gücü olan akıllı adamı bile çileden çıkardı hatta iki adamı diyebiliriz.
Levin ile yan yana düşünemedim aman Allah'ım
Anna'yı gören aşık oluyor. Kadın ya da erkek farketimiyor
Bilinçaltının gücünü okumuştum başlarda keyifli idi fakat sonra çok tekrar oldu zor bitirdiğim bir kitaptıSabahattin Ali - İçimizdeki Şeytan kitabını okuyorum. Eş zamanlı olarak da Bilinçaltının Gücü'nü okuyorum, Joseph Murphy.
Nurlar içinde idiBen okurken canlandiramadim kafamda, oyle bir guzellik tanimiyorum hic
Yok bunu bilinçli söylemiş olamazsın, Anna işi gücü olan akıllı adamı bile çileden çıkardı hatta iki adamı diyebiliriz.
Levin ile yan yana düşünemedim aman Allah'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?