aynen o çemberin içinde dönüp duracak o. hayatında ileri gittiğini düşünen ama hep aynı noktada kalan insanlar vardır ya. levincim de en baştan beri ne kadar ileri gittiğini düşünse kendini aynı yerde buluyo
kamu yönetimi okudum kız ben benim işim bu
yazar bu kitapla Rusya'ya yol haritası çizmiş. Anna falan işin hikayesi. zaten Anna da kesin bipolar var kadın denisik
kamu yönetimi okudum kız ben benim işim bu
yazar bu kitapla Rusya'ya yol haritası çizmiş. Anna falan işin hikayesi. zaten Anna da kesin bipolar var kadın denisik
Iyi geceler kızlar. Bir Elin Sesi Var bitti. Okumak isteyenler vardır belki spoiler vermeyeyim, ama böyle bir kurgu daha önce okumamıştım. Her sayfada tüylerimi diken diken eden, her sayfada yok artık dedirten bir kitap. Sonunu yine bildim ayıptır söylemesi
Sevgili kitap kurdu arkadaşlarım. Yeni aya başlayınca yeni kitaba başladım malum geçen ay bitiremeyince bir kitabı. Kahraman tazeoğlunun vazgeçtim kitabına başladım. İnanılmaz sürükleyici geldi bana. Ve 120 sayfasını okudum bir solukta. Bu saate kadarda kaldım tabi şimdi uyuyacağım daha. Yarın biter muhtemelen kitap. Tatlı rüyalar diliyorum.