Bunun yüzünden Ruslar için eve gelen misafire eşlerini sunuyorlarmış diyorlaro dönem Avrupa ve Rusya için normal şeyler ama bunlar.
onlar en üst tabaka, hayatla ilgili tek savaşları can sıkıntısı. o yüzden genişlikte ve tuhaflıkta üzerlerine yok.
ay zaten herkes prens ve prensestineydi o öyle ya
Devamı olsa kesın oyle olurdu kendıne etti anna herkes dıyoduya acınası yazık dıye 40 kere dene dene anna yasadı bu durumu iliklerine kadarBen öleyim de arkamdan kahrolsun dedi. Ama vronsky 3 gün ağlar 4. Gün başkasını bulur
Ayy smdi gelebildimAnnacılar burda mı ?
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
pylz
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@BeyaZambaklar_ulkesI
@Mimariye
Nefes alsın yeter hahajajKız aynı anda mı yürüdü hepsine sanki. Kitaptakilere göre onunki masum. Adam evlenmek istiyordu
Biz de yeni başladık. Daha Levine gelemedikAyy smdi gelebildimgereksiz yere uzatilan kitab kisaca
Prens prenses aslında avrupadaki dük ve düşes e denkmiş. Onlarda taht ünvanı çar ve çariçeo dönem Avrupa ve Rusya için normal şeyler ama bunlar.
onlar en üst tabaka, hayatla ilgili tek savaşları can sıkıntısı. o yüzden genişlikte ve tuhaflıkta üzerlerine yok.
ay zaten herkes prens ve prensestineydi o öyle ya
Değil mi ? Tavşan dağa küsmüş ooo dağ pavyondaDrama gibi bısey yasadı anna kendı kendıne kımsenın ruhu duymadan
Donse kocası istemese içine sinmese bile cevre laflarından dolayı kabul ederdı gercekten ama anna vronskiy ile ilgili gereksiz bır hırs yaptı kafadan bıseyler türetmeye basladıBence de ne olmuş sanki. Dönse kocası da kabul edecekti. Bari ona dönseydi
GeldimAnnacılar burda mı ?
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
pylz
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@BeyaZambaklar_ulkesI
@Mimariye
Levinin su buhranli halleri olmasa kitabin en masumu dicektimBiz de yeni başladık. Daha Levine gelemedik
aynen kendilerine öyle bı yol bulmuşlar.Evet zaten düello ya çağırması gerekiyordu aleksiy miydi kocası onun için, korktuğundan sebep yapamadı
Ben anna kesin olecek dıyordum da tren yoluna atlayarak olacagını tahmın etmemiştim kafamdan hep duelloda vronskiy yi kocası vuracakken onune atlayarak olecek dıye gecırmıstim
Anacığım kızlar partidelerdeki adamları seviyordu. Oysa Levişko tam bir beyefendiydi. Albenisi yoktu o yüzden. Aynen bdv sevgilileri gibi adamlar vardı her yerdeNefes alsın yeter hahajaj
Sen dur daha Levin e gelmedim sona sakladımBu yoruma bayıldım ya
Kimin eli kimin cebindeaynen kendilerine öyle bı yol bulmuşlar.
biri kumarbazdi yasvindi adı. temiz yürekli iyi bı insan.
stepan vardı dilinin kocası karısını aldatiyodu temiz yürekli iyi bı adam.
vronski vardı adam annayla gayrimeşru çocuk yaptı, aşk yaşadı falan. o da temiz yürekli iyi bı adam
yav he heeee bı ben kötü yürekli kirli bı insanim dedim içimden
Annanın ölümden önceki içsel çırpınışları çok etkiledi beni.Vronsky toplantılarda eğlencelerde Fink atarken o sosyete bütün suçu Anna'ya atıp kadını yanlış bıraktılar. En kolayı kadını suçlamak. Çünkü kadının sadece adı var
Ben ölumunu beklemiyordum. Öldugu yeri agzim acik okudum o kadar sasirdimben de doğumda ölür diye bekledim
Orda zaten bende öldüm öldüm dirildim ölceksen öl artık ya deyıp kitabı kapatıp kapatıp actımben de doğumda ölür diye bekledim
O kısımlar hem Anna hem kitide çok saçmaydıben de doğumda ölür diye bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?