Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vronsky toplantılarda eğlencelerde Fink atarken o sosyete bütün suçu Anna'ya atıp kadını yanlış bıraktılar. En kolayı kadını suçlamak. Çünkü kadının sadece adı var
Çünkü savunmasız kadın ortada bir suç varsa kesin kadındır suçlu olan.

Ben baslarda isimlerin hıc bırını anlamadım bile yınede aklımda tutabildiğim 6-7 ismi gecmez
Allahım ölcektim o isimlerden artık üstten okumaya başlamıştım bende gereksiz biri ise adını okumuyordum

Yolda görup sadece nasılsin muhabbetleri yaptıkları insanların bile bilmem kaç ismi yazıyordu

Allahım ölcektim o isimlerden artık üstten okumaya başlamıştım bende gereksiz biri ise adını okumuyordum

Yolda görup sadece nasılsin muhabbetleri yaptıkları insanların bile bilmem kaç ismi yazıyordu
Ay gercekten ya travmaydı o isimler kitap sonuna kadar

yalnız erkekler o kadar gururlu güçlü gösterilip kadının fettan şeytan olarak vurgulanması da ayrı sinir bozucuydu.

o kadar eğitimli aydın kültürlü soylu bilgili yüksek mertebedeki erkekler kadın karşısında çaresiz.
gel de inan. yazar kadın sevmiyo sanırım. kitapta doli bile annaya ve yaptıklarına hak veriyodu bı yerde. çocuklarım olmasa benim hayatım ne olcak falan diye düşündürdü yazar.

Bir kadının yazmadığı çok bariz belliydi. Kadını anlatırken o kadar erkeksi anlatmış ki beni çok rahatsız etti. Histerik halleri çok abartılıydı. Aynı abartılıkla öldü zaten

Doli hayran kaldı hatta, o kadar güçlü olmayı çok istedi

Erkek egemen kitap olduğu zaten vronskye herkesin kucak açması ama Anna yı dışlamasından belli değil mi

Bir kadının yazmadığı çok bariz belliydi. Kadını anlatırken o kadar erkeksi anlatmış ki beni çok rahatsız etti. Histerik halleri çok abartılıydı. Aynı abartılıkla öldü zaten

zaten Tolstoy levinse annaya asla normal bı hayat düşmezdi.
resmen intikam aldı. cezalandırdı annayi. duygularıyla hareket edenin sonu budur dedi.

kıti de başta duygularıyla hareket etmişti. sonra hasta oldu iyileşip mantıklı ve iyi olanı seçti. ödüllendirildi. Levin ona daima iyi bı koca oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…