Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maksim Gorki, Tolstoy’dan Alıntılar kitabında bunu çok güzel yorumlamış “Kadınlara amansız bir düşmanlık besliyor bence, onları cezalandırmaktan hoşlanıyor. Alabileceği bütün tatları alamamış bir erkeğin düşmanlığı bu, ya da ruhun “gövdenin aşağılık dürtülerine” karşı düşmanlığı. Ama gene de düşmanlık işte, soğuk bir şey, Anna Karenina’daki gibi.”

Kitapta en anlamadigim karakter Doli'nin kocasiydi. Hem hovarda hem herkese nese sacan, iyi biri olarak anlatılmış. Onune gelenle karisini aldatmasi ya da sorumsuz bir insan olmasi hic onemli degilmis gibi
Erkek yazar sorunsalı

Doli hayran kaldı hatta, o kadar güçlü olmayı çok istedi

aynen kadın bunlari düşünse bile niye pişman olsun. hepimiz zaman zaman hayatımızı sorguya çekip düşünürüz.

kadına bı huzur vermedi Tolstoy

Kitapta en anlamadigim karakter Doli'nin kocasiydi. Hem hovarda hem herkese nese sacan, iyi biri olarak anlatılmış. Onune gelenle karisini aldatmasi ya da sorumsuz bir insan olmasi hic onemli degilmis gibi
Birbirlerini aldatmaları çok sıradan zaten. Evlilik engel değil aşık olmak için. Zaten 3 gün aşık olun 4. Gün vazgeçiyorlar

Nokta atışı yapmış

Ben en çok Kittiy i çok tatlı buluyordum . Çok saf bir karakterdi. Kız neyse ki Levinle evlendi de Vronski gibi bir mala kalmadı.
Kittiy evlenince içinden canavar çıktı ama kıskanç sorgulayıcı biri oldu çıktı. Yani Levin'i de kıskanmazsın ya

aynen kesinlikle katılıyorum. kadınlarla ne alıp veremediği var anlamadım. en yüce gördüğü bile bı kusurlu.

ama erkeklere gelince en iğrenç olanı bile temiz yürekli iyi bı adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…