Aslan kim Levin mi ?Hadi ordan, aslan gibi adam
Çünkü Anna dışlanmıştı ve ona yakın kim varsa o da dışlanıyordu. Oysa ki kendisi de kocasını aldatıyorduaynen prenses betsi resmen çöp çatan oldu annayla vronski arasında. sonra disladi birdenbire
Aslan mı sansar mı ?Hadi ordan, aslan gibi adam
Doli de kadınlar kulübünün boşanamayan kadını
Kitabın delisi oydu bence
O da bir turlu olemedi yalevinin ölen abisi vardı bide. o da sağlam deliydi
O da bir turlu olemedi ya
Ana çocuklar babalarına çok düşkün. Düzenleri bozuluyorDoli de kadınlar kulübünün boşanamayan kadını
Levin ona bile bakmaya çalıştı, ne yapsın. O da iyileşecek sandım. Zor öldülevinin ölen abisi vardı bide. o da sağlam deliydi
Tutunamayanlar gibi ölemeyenler kitabıO da bir turlu olemedi ya
Levin ona bile bakmaya çalıştı, ne yapsın. O da iyileşecek sandım. Zor öldü
Bence yarasa olur ondan ancaAslan mı sansar mı ?
Tam deli hemdelevinin ölen abisi vardı bide. o da sağlam deliydi
Evliliğim çocuk olursa düzelir mi örneği gibi doliHabire de cocuk yapiyor, yine de duzelmiyor kocasi, hayret!
Yemiş içmiş gününü gün etmiş. Ölerken de ilmik istimiyirimlevinin ölen abisi vardı bide. o da sağlam deliydi
Tolstoy'un karısını terk ettiğini biliyor muydunuz? Kadın ne hallere düştü aç ve susuz kaldı yazık oldu.Maksim Gorki, Tolstoy’dan Alıntılar kitabında bunu çok güzel yorumlamış “Kadınlara amansız bir düşmanlık besliyor bence, onları cezalandırmaktan hoşlanıyor. Alabileceği bütün tatları alamamış bir erkeğin düşmanlığı bu, ya da ruhun “gövdenin aşağılık dürtülerine” karşı düşmanlığı. Ama gene de düşmanlık işte, soğuk bir şey, Anna Karenina’daki gibi.”
Ben bile umutlandım, iyileşecek iyi biri olacak sandımLevin biliyodu öleceğini ama kiti yaşayacak diye umutlandırdı onları
Hangi Levin o bizim tanıdığımız Levin miLevin ona bile bakmaya çalıştı, ne yapsın. O da iyileşecek sandım. Zor öldü
Baktı mı ? Emin misin? Bir daha düşün. Benim tanıdığım Levin iğrenen gözlerle bakardıLevin ona bile bakmaya çalıştı, ne yapsın. O da iyileşecek sandım. Zor öldü
Kız o adam evlat olsa sevilmezdi, kardeşi yine iyi merhamet ettiHangi Levin o bizim tanıdığımız Levin mi
Bu kadınlar bu Tolstoy
Tolstoy'un karısını terk ettiğini biliyor muydunuz? Kadın ne hallere düştü aç ve susuz kaldı yazık oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?