Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kitinin içinden hemşire çıkarttı

kitabın o kısmı çok saçma değil miydi ya. el üstünde tutulan herşeyi yapılan gencecik bakımlı bı kadın kiti.

karşısında halktan bı kadın var alt tabaka. yani açlığı, hastalığı, ölümü kitiden kat kat fazla görmüş ne yapılacağını daha iyi bilecek bı kadın benim gözümde. kat hizmetçisi kadın ve ölen adamın metresi olan bu kadın kiti olmadan hiç bişey beceremiyolar.

adam soyluluga da ayrı takik

Kittiy evlenince içinden canavar çıktı ama kıskanç sorgulayıcı biri oldu çıktı. Yani Levin'i de kıskanmazsın ya
Hahaha öyle gerçekten ya Kittiy de ne yaman kızmış ama böylelerinden korkacaksın gerçekten Aklıma Anna ile Kitty için şu atasözü geliyor alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

Kesinlikle ve Kiti bunları kaplıca görüp öğrenmiş Ama diğer kadın çok pasif ve hor görülüyor

Kesinlikle ve Kiti bunları kaplıca görüp öğrenmiş Ama diğer kadın çok pasif ve hor görülüyor

kitapta köylü olan kadınların hepsi ya çirkin ya salak ya hayvan gibi görülmüş zaten.

kadın olacaksa bembeyaz olacak, çok güzel olacak ve aşırı soylu olacak.

öbür türlü bı kadın iyi olamaz. Anna gibi bı kadın bile şeytan. varın siz düşünün demiş

ben bilmiyordum ama adam şizofren gibi biraz. kendi kendine kıskançlık yapıp bırakmış olabilir.

adamın her duygusu kıskançlık üzerineydi
Yok yaa zenginlik ve mutlu aile tablosu batmış olmalı ona. bir de 13 çocuğunun anasını bir anda saçma sapan nedenlerle nasıl bırakabilirsin? Neymiş efendim istediği gibi iletişim kuramıyormuş kendi doğrularıyla diğerlerininki çatışıyormuş faso fiso. Olan karısına oldu. Gerçekten kadınları sevmiyor değer vermiyor. burdan görebilirz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…