- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ben bile umutlandım, iyileşecek iyi biri olacak sandım
Kedicik demek istediAslan kim Levin mi ?
Levin in bir beden büyüğü ne bekliyorsun ?Kız o adam evlat olsa sevilmezdi, kardeşi yine iyi merhamet etti
Kitinin içinden hemşire çıkarttıO da bir turlu olemedi ya
Levişko çiftlikte de kaç boğazı besliyorduLevin in bir beden büyüğü ne bekliyorsun ?
Kitinin içinden hemşire çıkarttı
Levinle ilgili Tek haklı olduğun konu bu sankiLevişko çiftlikte de kaç boğazı besliyordu
Kitinin 3 günde doğurması?Kitinin içinden hemşire çıkarttı
Hee tarlayı bile kendi sürüyorduLevişko çiftlikte de kaç boğazı besliyordu
Hahaha öyle gerçekten ya Kittiy de ne yaman kızmış ama böylelerinden korkacaksın gerçektenKittiy evlenince içinden canavar çıktı amakıskanç sorgulayıcı biri oldu çıktı. Yani Levin'i de kıskanmazsın ya
Kesinlikle ve Kiti bunları kaplıca görüp öğrenmişkitabın o kısmı çok saçma değil miydi ya. el üstünde tutulan herşeyi yapılan gencecik bakımlı bı kadın kiti.
karşısında halktan bı kadın var alt tabaka. yani açlığı, hastalığı, ölümü kitiden kat kat fazla görmüş ne yapılacağını daha iyi bilecek bı kadın benim gözümde. kat hizmetçisi kadın ve ölen adamın metresi olan bu kadın kiti olmadan hiç bişey beceremiyolar.
adam soyluluga da ayrı takik
Levinle ilgili Tek haklı olduğun konu bu sanki
Levin in tarlada tırpan sallamayı öğrenmesiyle ölümüne kapışırKitinin 3 günde doğurması?
Kesinlikle ve Kiti bunları kaplıca görüp öğrenmişAma diğer kadın çok pasif ve hor görülüyor
Doğurduğunu da sevdiremedi ki kocasınaKitinin 3 günde doğurması?
Yok yaa zenginlik ve mutlu aile tablosu batmış olmalı ona. bir de 13 çocuğunun anasını bir anda saçma sapan nedenlerle nasıl bırakabilirsin? Neymiş efendim istediği gibi iletişim kuramıyormuş kendi doğrularıyla diğerlerininki çatışıyormuş faso fiso. Olan karısına oldu. Gerçekten kadınları sevmiyor değer vermiyor. burdan görebilirz.ben bilmiyordum ama adam şizofren gibi biraz. kendi kendine kıskançlık yapıp bırakmış olabilir.
adamın her duygusu kıskançlık üzerineydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?