• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
germinale gittim geldim almadim bak 🙃
bi kitap eksik diyorum şimdi hatirladim 😅 keyifle okursun insallah 💞 germinali begenirsen ben de alayim.
Germinal'i okudum ben. Mutlaka okumalısın gerçekten çok iyi bir kitap. O dönemi çok güzel anlatmış

Nerdesin ne zamandır hoşgeldin 😍😍
En son depresyon ilacı kullanıyordum kuzum ilacı bırakınca kendime de kk ya da geldimmm🥰🤭😎🤍
Evet canım her gün paylaşıyorum böyle memleketimin cennet köşelerini ❤️
Bu beni çook mutlu eder 🥰🤍
Ben yüzüncü ad ve tanios kayasını çok sevmiştim okuduklarım arasından. Semerkant ve doğumun limanlarında güzel. Aslında yazarda hafif bir türk düşmanlığı var bazı kitaplarında fark ettiriyor🤭

:KK15:

Sevilecek karakter yoktu ki🤣
Ben Semerkant kitabında bariz hissettim bu düşmanlığı açıkçası

Genç wertherin acıları 72. sayfadayım genç demesine gerek yokmuş yazarın aslında herkesin zaman zaman yaşadığı ortak acılar :/ tabi ki yaşın şöyle bir etkisi var o aşk denen kavramın ne kadar boş olduğunu insanın gözünü kör ettiğini kavrayınca insan sevgisini aşkını bir insana değil daha anlamlı şeylere yönlendiriyor en azından benim bu yaşıma gelinceye kadarki deneyimim böyle oldu.
kendimden çok parça gördüm wertherde geçmişteki o saf duygularımdan hallerimden şu an kitabın ortalarındayım ama çok beğendim bitirmediğim bir kitaba bu kadar yorum yazmam normalde.
romanın içine girip gel werthercim bak biz de bu yollardan geçtik gel ablam bi konuşalım diyesim geliyor :KK14:

İNCE MEMED 2 / YAŞAR KEMAL

Aslında çok yorum yazmak istemedim bu kitaba. Kitabın geniş özetini 4. Kitap bitince yazmak istiyorum.
Kısaca bahsetmem gerekirse; ilk kitapta zülme uğratan Abdi Ağa’dan kurtulmuştu Memed.

Bu Kitapta Memed’in sıkça bahsettiği gibi Abdi gitti kel Hamza geldi.
Çukurova’nın derdi bitmedi hatta başlarına daha büyük belalar geldi. Memed’in düşmanları arttı bu sefer daha büyük adamlarla mücadelesi başladı. Çakırdikende başlayan öykü Vayvay köyüne sıçradı.💜💜
Şöyle diyebilirim ki,olaylar aynı isimler farklı

Genç wertherin acıları 72. sayfadayım genç demesine gerek yokmuş yazarın aslında herkesin zaman zaman yaşadığı ortak acılar :/ tabi ki yaşın şöyle bir etkisi var o aşk denen kavramın ne kadar boş olduğunu insanın gözünü kör ettiğini kavrayınca insan sevgisini aşkını bir insana değil daha anlamlı şeylere yönlendiriyor en azından benim bu yaşıma gelinceye kadarki deneyimim böyle oldu.
kendimden çok parça gördüm wertherde geçmişteki o saf duygularımdan hallerimden şu an kitabın ortalarındayım ama çok beğendim bitirmediğim bir kitaba bu kadar yorum yazmam normalde.
romanın içine girip gel werthercim bak biz de bu yollardan geçtik gel ablam bi konuşalım diyesim geliyor :KK14:
Werther de bizden sayılır

Manazan Mağaraları, İncesu Mağarası, Ermenek Çayı, Hatuniye Medresesi

1624425895069.png

1624425926044.png

1624426020384.png

1624426072589.png

Karaman'dan herkese günaydınlar ❤️
Bir yoklama alalım. Kimler neler okuyor 👀

JES JES
Mehfam Mehfam
H M H M
kk birinci noteri kk birinci noteri