- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Terazi yaniBenim oğlum da 18 Ekim doğumlu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terazi yaniBenim oğlum da 18 Ekim doğumlu![]()
Puslu Kıtalar umduğum gibi değildi,ortak yorumlamada yazarım artıkİki çok iyi kitabı bir arada okumuşsun helal valla![]()
Terazi bebeği çok sessiz olurTerazi yanibenim herüf de terazi oğlumuz da terazi olacak galiba
Puslu kıtalar atlası na neden elimin gitmediği belli olduPuslu Kıtalar Atlası ve 1984 ü okurken betimlemelerden midem bulandı,benim gibi olan var mı
Sanki kokuları,o kirli görüntüleri yaşadım![]()
![]()
![]()
![]()
Kızımın bebekliğinde çok çektim ne olur bunda çekmeyeyimTerazi bebeği çok sessiz olur
Çocukluk kısmını yazmıyım şimdilik![]()
Puslu Kıtalar da betimleme çok.1984 ü beğendim akıcı geldiPuslu kıtalar atlası na neden elimin gitmediği belli oldu1984 e çok yükselmiştim yaa inşallah sıkmaz, ağır betimleme sevmiyorum sevemiyorummmm
![]()
Ya körlükPuslu Kıtalar da betimleme çok.1984 ü beğendim akıcı geldi
Ben azcık kire kokuya hassasım ondan midem bulandı![]()
GünaydınKayseri Kalesi ve Surları, Ali Dağı, Zamantı Irmağı, Gesi Bağları ve Güvercinlikler, Derebağ Şelalesi, Yamula Barajı
Eki Görüntüle 2877403
Eki Görüntüle 2877405
Eki Görüntüle 2877406
Eki Görüntüle 2877407
Eki Görüntüle 2877408
Eki Görüntüle 2877409
Kayseri'den Herkese Günaydın, Hayırlı Cumalar
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
@Life light
@Bonus
WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
Jawlensky
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@Namaria
@bezgin bekir
@bnnu
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
He biz körlükten tecrübeliyiz bize işlemezPuslu Kıtalar da betimleme çok.1984 ü beğendim akıcı geldi
Ben azcık kire kokuya hassasım ondan midem bulandı![]()
Bak ben hasta olurmuşum hiç ağlamazmışım bebekken,annem öldü mü diye korka korka bakarmış öyle gözüm açık sesssizce yatarmışımKızımın bebekliğinde çok çektim ne olur bunda çekmeyeyimçocukluğu diyince bi gözüm korktu ama kızım zaten ağır bi Koç
![]()
Ya körlük![]()
O zaman ben yeniydim burda,okumuştum yorumları o yüzden okumadımHe biz körlükten tecrübeliyiz bize işlemez![]()
Aaa cidden mii olsun geç de olsa fark ettinYa sen hamile misin yaaaAy yeni görüyorum ben bunu
Yaa ne güzel çok sevindim seni de tebrik ederimEvet Ekim annesitahmini doğum tarihlerimiz aynı
WunderLost topikte yoksun çok fakat ankette görmüştüm ismini
Benim de eşim terazi, sevdiğim bazı özellikleri kızımıza da geçer inşallahTerazi yanibenim herüf de terazi oğlumuz da terazi olacak galiba
İnanılmaz sessizdi Nego anlatamam yani. Onun sayesinde 2. çocuktan korktumTerazi bebeği çok sessiz olur
Çocukluk kısmını yazmıyım şimdilik![]()
Folik asitten yeni nesil böyleİnanılmaz sessizdi Nego anlatamam yani. Onun sayesinde 2. çocuktan korktum![]()
Direk aklıma gelen oydu hahahahaa. Hastanede insanların yerlere tuvaletlerini yapmaları geldi aklıma yineYa körlük![]()
ikincide basacağım hamuru. hamur gibi olsun hahahaFolik asitten yeni nesil böyle![]()
Folik asit yetmedi omega hapı birde bol ceviz yedim aferin banaDirek aklıma gelen oydu hahahahaa. Hastanede insanların yerlere tuvaletlerini yapmaları geldi aklıma yine![]()
Ayyyyyy ıyyyyyk ölüyorumDirek aklıma gelen oydu hahahahaa. Hastanede insanların yerlere tuvaletlerini yapmaları geldi aklıma yine![]()
Onu ben de yaptımFolik asit yetmedi omega hapı birde bol ceviz yedim aferin bana![]()