• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Puslu Kıtalar Atlası ve 1984 ü okurken betimlemelerden midem bulandı,benim gibi olan var mı😬
Sanki kokuları,o kirli görüntüleri yaşadım :confused: :confused: :olamaz: :olamaz:
Puslu kıtalar atlası na neden elimin gitmediği belli oldu 😁 1984 e çok yükselmiştim yaa inşallah sıkmaz, ağır betimleme sevmiyorum sevemiyorummmm :olamaz:

Puslu kıtalar atlası na neden elimin gitmediği belli oldu 😁 1984 e çok yükselmiştim yaa inşallah sıkmaz, ağır betimleme sevmiyorum sevemiyorummmm :olamaz:
Puslu Kıtalar da betimleme çok.1984 ü beğendim akıcı geldi😁
Ben azcık kire kokuya hassasım ondan midem bulandı🤣

Kızımın bebekliğinde çok çektim ne olur bunda çekmeyeyim :dua: çocukluğu diyince bi gözüm korktu ama kızım zaten ağır bi Koç:KK17:
Bak ben hasta olurmuşum hiç ağlamazmışım bebekken,annem öldü mü diye korka korka bakarmış öyle gözüm açık sesssizce yatarmışım🤣 hala da hastayken sesim çok zor çıkar acillik olmam gerekir anca.
Ama çocukken o ağlama açığını kapattım🤣🤣

Ya sen hamile misin yaaa 😍😍 Ay yeni görüyorum ben bunu
Aaa cidden mii olsun geç de olsa fark ettin🤗🤗😂😂😂 kızım olacak inşallah Allah izin verirse😊
Evet Ekim annesi :KK36: tahmini doğum tarihlerimiz aynı WunderLost WunderLost topikte yoksun çok fakat ankette görmüştüm ismini
Yaa ne güzel çok sevindim seni de tebrik ederim🤗🤗 normal olursa 5 Ekim sezaryen olursa 25 Eylül dedi bakalım sağlıkla gelsin inşallah bebişler tarih mühim değil 🤩🤩 evet topikte yokum, nasıl güzel mi orası güzelse geleyim😂😂
Terazi yani 🥰 benim herüf de terazi oğlumuz da terazi olacak galiba
Benim de eşim terazi, sevdiğim bazı özellikleri kızımıza da geçer inşallah🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X