• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben hamilelikte diyet yaptım ve hamur işini minumuma indirdim. İnanılmaz bir iştahım vardı :D
Bu iştahı da ceviz fındık badem, protein gibi şeylere yönlendirdim. sonuç yerinde duramayan bir çocuk çıktı :D ama kafa zehir
Hadi yaa, ben bu konuyu bi düşüneyim kuruyemişe ara vereyim 😂😂
Ay benim kızkardeşim öyleymiş kova burcu hala öyle sakin uyumlu inanamazsın

Tüh kötü etkilemişiz seni ama harika bi kitap

Hayırlısıyla gelsinler inşallah canım ben de Ekim’i beklemez Eylül sonu gibi gelir diye düşünüyorum ilk doğumum normal bakalım bi aksilik çıkmazsa yine normal istiyorum topik güzel bilgi alışverişi oluyor

Çok da şey etme hiç okumayacak nego 🤣
Uğrayım o zaman ben arada topiğe, benim de normal olur inşallah yaa 🤗

Selam herkese biraz geçmiş yaptım bu sefer çok birikmemiş :super:
Hatta bir de kitap indirdim yorumlardan :dondurma: okuma hızımı arttırmam lazım :KK57: hiç bu kadarkitap birikmemişti..
Bu ay döküldük :KK70:

Aa kaptişim ben dökülmedim zaten döküktüm :KK45: akşam gözlerim kapanana kadar kitap okuyorum.. başka bişeye de fırsat olmuyor.

Selam herkese biraz geçmiş yaptım bu sefer çok birikmemiş :super:
Hatta bir de kitap indirdim yorumlardan :dondurma: okuma hızımı arttırmam lazım :KK57: hiç bu kadarkitap birikmemişti..

Aa kaptişim ben dökülmedim zaten döküktüm :KK45: akşam gözlerim kapanana kadar kitap okuyorum.. başka bişeye de fırsat olmuyor.
Burada devam ettikçe listen daha çok kabaracak 🤪

Bebeklerime merhaba deyin 😍
IMG_20210625_184606.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X