Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın? Ne yaptın yolunda mı herşey? Ben strese girdim yine başlayamadım 68 kilo oldum yedikçe yedim resmennasılsın canım benim
hamd olsun canım iyiyim. Tek embriyom kaldı, onu da transfer oldum. Tevvekkül içindeyim canım. Sen de çok iyi olursun inşallahİyiyim teşekkür ederim sen nasılsın? Ne yaptın yolunda mı herşey? Ben strese girdim yine başlayamadım 68 kilo oldum yedikçe yedim resmeninsülin 20 oldu yine. Terapiye başladım bakalım. Tam hazır olayım da biran önce başlayayım istiyorum ama bilinçaltım izin vermiyor sanki
![]()
Hayırlı olsun canım benim inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana güzel haberlerini alırız. İnşallah kuzum nasip etsin rabbim isteyen herkesehamd olsun canım iyiyim. Tek embriyom kaldı, onu da transfer oldum. Tevvekkül içindeyim canım. Sen de çok iyi olursun inşallah![]()
Annem hastaliktan cikti dinlenmesi gerekiyor. O yuzden istedigi kadar uyusun ben her turlu ilgileniyorumyatırma konuş ki oyalansın anneciğin![]()
O işin şakası tabi, inşallah çok iyi olsun.Annem hastaliktan cikti dinlenmesi gerekiyor. O yuzden istedigi kadar uyusun ben her turlu ilgileniyorum
Ben reklamlı kullanıyorum da o üstteki reklam nalet bişi yaa. Reklamsızda da gitmiyor
Amin AminAman Allahım sabır diliyorum ablacığına
Yok çok şükür. Evet ya güzel güzel kitap okumaya devam edeceğimHoş geldin canımGeçti mi yoğunluğun. bir sorun yoktur umarım
Hadi bakalımYok çok şükür. Evet ya güzel güzel kitap okumaya devam edeceğim![]()
kıza nazar etme pleaseeeeHadi bakalımSenin listeye girmişliğin bile var o yüzden beklentimiz yüksek
![]()
Teşekkür ederim ya cansınHadi bakalımSenin listeye girmişliğin bile var o yüzden beklentimiz yüksek
![]()
Bir torpil sezdim sankikıza nazar etme pleaseeee![]()
Al ifadesini TeonunBir torpil sezdim sanki![]()
Ben derece yaptığını bilmiyordum kiDedi kenafir gözlü teo![]()
çoktandır yoktu, güzel karşılayalım dedimBir torpil sezdim sanki![]()
Öğrendin işteBen derece yaptığını bilmiyordum ki![]()