• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhabalar
Bugün yeraltından notlar kitabını bitirdim.
Kitabı beğendim monolog şeklinde yazılmış. Kendi davranışlarını eleştirdiği ve kendisiyle yüzleştiği bir kitap. Ayın 3. Kitabını da bitirmiş oldum. Mütemadiyen bu ay başka kitap bitiremem ama okumalara devam. Gelecek ay da kendi evimde olmayacağım için çok okuyqmayacagım ve yine birilerine kem gözlü diye sataşma hakkım olacak 🤪😁

Kolumu kaldıracak halim yok biliyor musun? Bence hepimiz tatile gitmeliyiz
T vitamini lazım gerçekten. Yorgunluktan ağlayasım var ama güçlü olmamda gerek. Eşime sabah şikayet ettim. Çok yorgunum tatail işini napacaz diye. Cvp bekleyeceğiz 🤦🏼‍♀️ Haklı ama geçici kısa bir çözüm bulsa iyiydi.

T vitamini lazım gerçekten. Yorgunluktan ağlayasım var ama güçlü olmamda gerek. Eşime sabah şikayet ettim. Çok yorgunum tatail işini napacaz diye. Cvp bekleyeceğiz 🤦🏼‍♀️ Haklı ama geçici kısa bir çözüm bulsa iyiydi.
Benim de tatil yaklaştıkça modum iyice düşüyor. Çalışmak bile zulum geliyor :(

Benim de tatil yaklaştıkça modum iyice düşüyor. Çalışmak bile zulum geliyor :KK43:
Ben çalışmıyorum ev hanımı olmak çalışmak sayılırsa o kadar ama havaların yağmurlu olması kızımın son günlerde uyku sorununun hiç yola girmemesi baya sinirlerini yıprattı. Kitap okuyamıyorum. Aynaya bile bakmadığımı farkettim. Biraz kafa dinlemek gerek. Modu yükseltmek için.

Ben çalışmıyorum ev hanımı olmak çalışmak sayılırsa o kadar ama havaların yağmurlu olması kızımın son günlerde uyku sorununun hiç yola girmemesi baya sinirlerini yıprattı. Kitap okuyamıyorum. Aynaya bile bakmadığımı farkettim. Biraz kafa dinlemek gerek. Modu yükseltmek için.
Ev hanımlığı da çok zor bence. Bir nevi çalışıyorsun evin işi kolay değil valla. Evde olduğumda işi bir türlü bitiremiyordum. Bir de ev işi nankör. Yapıyorsun ertesi gün yine aynı 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X