• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ev hanımlığı da çok zor bence. Bir nevi çalışıyorsun evin işi kolay değil valla. Evde olduğumda işi bir türlü bitiremiyordum. Bir de ev işi nankör. Yapıyorsun ertesi gün yine aynı 🙄
Kesinlik öyle hiç oturmuyorsun ama ortada bir şey yok. Ama bunu anlamayanda çok. Evde ne işi var ki oturduğu yerde anca kitap okusun diyen bile var benim için 🙈

Kesinlik öyle hiç oturmuyorsun ama ortada bir şey yok. Ama bunu anlamayanda çok. Evde ne işi var ki oturduğu yerde anca kitap okusun diyen bile var benim için 🙈
Onu diyen otursun kendi yapsın ev hanımlığını

Selamlar iyi geceler herkese :KK68:

Beyaz diş bitti :cool: çok keyfli bir kitap.. hayvanları özellikle köpekleri çok seven biri olarak çok keyif alarak okudum. Tavsiye ediyorum..
Ben bu ayki kitaplarımı şimdi bildireceğim. Cumartesi itibariyle kvnin yanına geçeceğiz. Umarım orada da düzenli okuyabilirim :ukala: bu ayın okumasını da yetiştiremedim ama yine de okuyacağım..

Ravanda Kalesi, Tarihi Kilis Evi, Ulu Cami, Akpınar

1624943983354.webp

1624944009484.webp

1624944096427.webp

1624944135693.webp

Kilis'ten Herkese günaydınlar ❤️

JES JES
Mehfam Mehfam
H M H M
kk birinci noteri kk birinci noteri
Less-is-More Less-is-More
asliogretmen asliogretmen
Nego Nego
Life light Life light
Bonus Bonus
WunderLost WunderLost
Oriana Oriana
Margaret Hale Margaret Hale
Levaiz Levaiz
Eleadora Eleadora
Stevya Stevya
Mucizemsn Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky Jawlensky
WOMAN WOMAN
Kukrim Kukrim
Nosking Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera Otrera
yet07 yet07
Natsume Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
nemesis nemesis
dayler dayler dayler dayler
Jasminla Jasminla
T Tamam
Keira- Keira-
minik kalp0753 minik kalp0753
pomegranate_ pomegranate_
kimlanbu kimlanbu
elektra elektra
astrojurnal astrojurnal
Harpy Harpy
firdefs firdefs
Samsonn Samsonn
Blue_Black Blue_Black
pacman pacman
ummhnisa ummhnisa
Nikinik Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc Alp_BuRc
bir civciv annesi bir civciv annesi
yesilimtrak yesilimtrak
bnnu bnnu
G gereksizkontes
MelodiminEsi MelodiminEsi

Günaydınlar 💕💕

Kitap okuyamiyorum kizlar levinle bi tanistim devami gelmedi 🙈 yol yakinken birakayim mi 🤣🤣

Bu hafta nobet sistemine baslayacagiz insallah ondan sonra duzenim olacak rahat rahat okurum. Simdiden herkese iyi okumalar iyi haftalar dilerim 🤗🤗

Günaydınlar 💕💕

Kitap okuyamiyorum kizlar levinle bi tanistim devami gelmedi 🙈 yol yakinken birakayim mi 🤣🤣

Bu hafta nobet sistemine baslayacagiz insallah ondan sonra duzenim olacak rahat rahat okurum. Simdiden herkese iyi okumalar iyi haftalar dilerim 🤗🤗
Bence bırakma yaa. havalar birden ısınınca hepimizin okuma hızı düştü. İstisnalar da var tabi👀

Günaydınlar 💕💕

Devam devam başlamışken bitir bence de canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X