• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Temmuz ayının ilk kitabına başlıyorum 📚
Kayınvalidemlere geldik, mükemmel bir hava var. Balkonda boş boş oturacağıma kitaba başlayayım dedim. Eşimin burda kalan birkaç kitabına göz gezdirdim ve onun önerisi ile Aslı Erdoğan'ın ilk romanı olan Kabuk Adam kitabına başladım :kahve:
Yazardan okuyacağım ilk kitap olacak...
Aslı Erdoğanın anlatımı iyidir

Temmuz ayının ilk kitabına başlıyorum 📚
Kayınvalidemlere geldik, mükemmel bir hava var. Balkonda boş boş oturacağıma kitaba başlayayım dedim. Eşimin burda kalan birkaç kitabına göz gezdirdim ve onun önerisi ile Aslı Erdoğan'ın ilk romanı olan Kabuk Adam kitabına başladım :kahve:
Yazardan okuyacağım ilk kitap olacak...
Taş bina ve diğerlerini okumuştum ben

Yaaaa 😢😢 çok duygulandırdın beni, güzel kalbine teşekkür ederim 🤍
Burada o kadar çok arkadaşımın hamilelik haberini aldım ki. Eminim rabbim senin de kucağını boş bırakmayacak ❤️ Sadece hayırlı zamanı bekliyor bebiş belki de bebişler

C Capanin Gururu Teyom canımcım 5 temmuz itibariyle anne bebek kitaplarına başlayacaksın sen gör bak 😍
Sanmıyorum canım. 7.gün evde yaptığım erken gebelik de bugün negatif çıktı. Dün eşim iş yerinde düşmüş ayak parmakları kırıldı, o yüzden negatife dahi üzülmedim.

Sanmıyorum canım. 7.gün evde yaptığım erken gebelik de bugün negatif çıktı. Dün eşim iş yerinde düşmüş ayak parmakları kırıldı, o yüzden negatife dahi üzülmedim.
Çok geçmiş olsun canım benim ❤️

saatleri ayarlama enstitüsüne başladım 100 sayfada kaldım.
beden kayıt tutar da evde gözüme bakıyor.
of performansım çok kötü
Sanırım bu ara herkeste bi ağırlık var. Bir sürede devam edecek gibi. Yani bende çıkarttım ama daha başlamaya mecal bulamadım. 😢🙈

Burada o kadar çok arkadaşımın hamilelik haberini aldım ki. Eminim rabbim senin de kucağını boş bırakmayacak ❤️ Sadece hayırlı zamanı bekliyor bebiş belki de bebişler
Aminn canım Rabbim dualarımızı kabul buyursun tez vakitte inşAllah 🤲🏻🥰🤍
Teo çok üzüldüm kuzum çok geçmiş olsun 😢 3.gün embriyosu diye hatırlıyorum belki ondandır. Hani ne zaman çıkması lazım ne zaman test yapılır tüp bebekte hiç bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama umudumu kaybetmek istemiyorum 🤲🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X