• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
images

Günaydın herkese 🥰

JES JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz Levaiz
Eleadora Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
Natsume Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
firdefs firdefs
@Samsonn
Blue_Black Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@Namaria
@bezgin bekir
@bnnu
G gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
Günaydın hayırlı sabahlar bereketli kazançlar dilerim herkese 💐😍

Selamlar herkese 🤗 dun aksamdan beri kötüydüm daha yeni kendime geldim. Erzurumda ilk defa hastalandim.cok sicak geciyo gunler soguk seyleri yiyip icince soguk aldim.yarin da ekipce piknige gitcez toparlanirim insallah🙂islerimi halledip kitap okumak istiyorum. Onumuzdeki iki hafta baya bi boslugum olacak umarim bu ay belirledigim kitaplarin cogunu okumus olurum🤗

Selamlar herkese 🤗 dun aksamdan beri kötüydüm daha yeni kendime geldim. Erzurumda ilk defa hastalandim.cok sicak geciyo gunler soguk seyleri yiyip icince soguk aldim.yarin da ekipce piknige gitcez toparlanirim insallah🙂islerimi halledip kitap okumak istiyorum. Onumuzdeki iki hafta baya bi boslugum olacak umarim bu ay belirledigim kitaplarin cogunu okumus olurum🤗
Çok geçmiş olsun canım benim

Çok geçmiş olsun 💜

Arkadaşlar şimdi bir kaç mevzu var ve bunları yazmam gerekiyor. Kimse şahsi olarak algılamasın lütfen. kimseyi de kırmak değil niyetim. Bu sadece bu ay olan bir durum değil. Başladığımızdan beri yaşadığım sıkıntı. sizden dikkat etmenizi isteyeceğim bir kaç husus var. Bunları ilk sayfaya da ekleyeceğim. Bu konuda daha hassas olursanız sevinirim.

1. aylık bildirimler diğer ayın en geç birine kadar yapılmış olmalı,
2. okunan kitapların spolier vermeden kısa özeti paylaşılmalı,
3. bildirim sayfasında okuduğunuz kitabın sayfasını ve ay sonunda toplam kitap + toplam sayfa olarak belirtmeli,

4. Mazeretli iseniz mutlaka belirtmelisiniz.

@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz Levaiz
Eleadora Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
Natsume Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
T Tamam
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@astrojurnal
@Harpy
firdefs firdefs
Blue_Black Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@bezgin bekir
N Noraa89
G gereksizkontes
@MelodiminEsi
Calcim benim sorunlarım vardı buraya da giremiyordm pek. Çok fazla kitap okudum diyemem. Bu ay bildirim vermeye çalısacam inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X