• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün kızımın benden istediği. Anne kitapları çıkartalım kitaplıktan. onlarla çok güzel kuleler yapalım. Kitaplığın önünde masa olmasa beler olur acaba 😂
Çok şükür benimki dağıtmıyor ama zamanında bütün kitaplığı indirmişliği var :D

Selam kızlar 😘
Dün akşam stephen king medyumu bitirdim.. çok az okuyabiliyorum evde olmadığım için. Kitap önsezileri olan küçük bir çocuk ve ailesiyle ilgili.. babasının bir otelde işe başlamasıyla olaylar ilginç bir hale geliyor.. tavsiye ederim.

Bugün kum adama başladım. Küçük bir kitap ama çok merak ediyorum. Bitirince yorumlarımı aktaracağım 😊 herkese iyi geceler..

İyi geceler herkese 🙋🏻‍♀️

Kitap okuyamıyorum malesef. Okumayı çok istiyorum ama fırsatım olsa dahi elime alamıyorum ki fantastik okuyorum. Akması lazımdı aslında🤷🏻‍♀️

Oğlumu emmeden ayırdım uykusu düzene de bindi. Daha fazla fırsat bulur okurum diye düşünmüştüm. Olmadı.

Bol okumalı zamanlarda görüşmek üzere☺️

Ay kizlar bu levin karenina iskence oldu bana 🤣 kitap birakma huyum yok olsa hemen birakacagim ama kitaba basladigim zaman birakip yenisine gecemiyorum 🤦‍♀️ 1. Kitap bitmek uzere sayfa 513teyim. Evde kitap okuyamiyorum annem bende aksam sohbet muhabbet vakit geciyor. Uc gune bir 24 saat nobetim var o zman ne kadar okuyabilirsem bu ara boyleyim malesef 🙈

Ay kizlar bu levin karenina iskence oldu bana 🤣 kitap birakma huyum yok olsa hemen birakacagim ama kitaba basladigim zaman birakip yenisine gecemiyorum 🤦‍♀️ 1. Kitap bitmek uzere sayfa 513teyim. Evde kitap okuyamiyorum annem bende aksam sohbet muhabbet vakit geciyor. Uc gune bir 24 saat nobetim var o zman ne kadar okuyabilirsem bu ara boyleyim malesef 🙈
Levin ile ilgili düşüncelerini alabiliriz :D

Üç Güzeller, Ihlara Vadisi, Uçhisar Kalesi, Derinkuyu Yeraltı Şehri

1626327035120.png

20190729120158797_yy20171003144329765_%20%20%20%20%20AKSARAY%20SERVET%20UYGUN%20(41)(2).jpg

uchisar.jpg

tarihi_olaylar_derinkuyu-yeralti-sehri1-jpg_149958120_1427627312.jpg

Nevşehir'den herkese günaydınlar efendim :21:

JES JES
Mehfam Mehfam
H M H M
kk birinci noteri kk birinci noteri
Less-is-More Less-is-More
asliogretmen asliogretmen
Nego Nego
Life light Life light
Bonus Bonus
WunderLost WunderLost
Oriana Oriana
Margaret Hale Margaret Hale
Levaiz Levaiz
Eleadora Eleadora
Stevya Stevya
Mucizemsn Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky Jawlensky
WOMAN WOMAN
Kukrim Kukrim
Nosking Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera Otrera
yet07 yet07
Natsume Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
nemesis nemesis
dayler dayler dayler dayler
Jasminla Jasminla
Keira- Keira-
minik kalp0753 minik kalp0753
pomegranate_ pomegranate_
kimlanbu kimlanbu
elektra elektra
astrojurnal astrojurnal
Harpy Harpy
firdefs firdefs
Samsonn Samsonn
Blue_Black Blue_Black
pacman pacman
ummhnisa ummhnisa
Nikinik Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc Alp_BuRc
bir civciv annesi bir civciv annesi
yesilimtrak yesilimtrak
N Noraa89
G gereksizkontes
MelodiminEsi MelodiminEsi
X xnobodyx
bnnu bnnu
T Tamam

E biz dedik, sende ben severim dedin 😅😅 Levin'in sevilme ihtimali yok, duygulara aykırı 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X