- 11 Şubat 2016
- 4.071
- 18.895
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bu konuda bir adım attınız mı bilmiyorum ama ben kullanıyorum çok iyi oluyor haftada 2 gün tavsiye ederim kopmamanızı sağlıyor ve haftalık kullanmazsanız ders yanıyor bu özellikle kötü gözükse de çok faydalı param gitmesin diye girip konuşuyor insanİngilizce demişken Cambly diye bir uygulama varmış. Öğretmenlerle yüzyüze galiba tam bilmiyorum içeriğini. Kullanan yada bu konuda bilgili kimse varmı acaba. Benimde ilerletilmiş İngilizceye ihtiyacım var ilerletmem gerek ama nasıl![]()
Gel canım hoş geldin aylık kitap okuyup kitapların ismini ve sayfa sayısını bildiriyoruz ortak okumalar yapıp yorumlaşıyoruz ilk sayfada her ayın ortak yazar ve kitap ismi var ay sonunda ise bildirim sayfasına okuduklarımızı yazıyoruzBaşlığı görür görmez katılmak istedim. Kitap belirleyip herkes onu mu okuyor? Ben de katılmak isterim![]()
HoşbuldumGel canım hoş geldin aylık kitap okuyup kitapların ismini ve sayfa sayısını bildiriyoruz ortak okumalar yapıp yorumlaşıyoruz ilk sayfada her ayın ortak yazar ve kitap ismi var ay sonunda ise bildirim sayfasına okuduklarımızı yazıyoruz
Hoş geldiniz. Herkes tatilde olduğu için topik biraz sessiz. Ağustos ayında bomba gibi bir dönüş olacaktırHoşbuldumgöz attım şimdi ortan kitaplara, gelecek aylardaki usta ile margarita ve oblomov harika kitaplardı süper seçimler olmuş
Ağustos kitabını da aylar önce aldım öylece duruyor belki burası sayesnde okurum
ben şu an Kemal tahir - esir şehir üçlemesinin ikinci kitabındayım esir şehrin mahpusu. Var mı okuyan?
Belki bazı arkadaşlar da yaz gribi olmuştur ve yataktan çıkamıyordurHoş geldiniz. Herkes tatilde olduğu için topik biraz sessiz. Ağustos ayında bomba gibi bir dönüş olacaktır![]()
Çok geçmiş olsun kuşumBelki bazı arkadaşlar da yaz gribi olmuştur ve yataktan çıkamıyordur![]()
Saol canım dikkat et kendine serin falan demişsin:)Çok geçmiş olsun kuşum![]()
Olsun olsunHoş geldiniz. Herkes tatilde olduğu için topik biraz sessiz. Ağustos ayında bomba gibi bir dönüş olacaktır![]()
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinBelki bazı arkadaşlar da yaz gribi olmuştur ve yataktan çıkamıyordur![]()
Eki Görüntüle 2891541
Bugün hava serin ve yağmurlu.
Herkese günaydınlar
@JES
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@Noraa89
@gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
@bnnu
@Blacklight
@Arrietty_
Dedi gezmeye giden samdan. Ben de okuyorum kisen gez ben kitap okuyom calcifer![]()
Dedi gezmeye giden samdan. Ben de okuyorum ki
Eki Görüntüle 2891894
Teşekkür ederim canım:)Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Geçmiş olsun canımBelki bazı arkadaşlar da yaz gribi olmuştur ve yataktan çıkamıyordur![]()