• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fahrenheit 451 bitti. Kitabi cok begendim.kitap adini bir kitap sayfasinin yanma derecesinden almis.kitaptaki konu itfaiyeciler söndürmek yerine yakmak gorevini yapiyorlar ve yaktıkları sey kitaplar🙄itfaiyeci olan karakterimiz birşeylerin ters gittigini,bunu duzeltmek icin kitaplarin içindekilerini okumak gerektigini dusunerek bir yola basvuruyor ve olaylar basliyor. Hepinize önerebileceğim bi kitap
Yeni kitabim firtinanin habercisi. Keyifli okumalar 🤗

İngilizce demişken Cambly diye bir uygulama varmış. Öğretmenlerle yüzyüze galiba tam bilmiyorum içeriğini. Kullanan yada bu konuda bilgili kimse varmı acaba. Benimde ilerletilmiş İngilizceye ihtiyacım var ilerletmem gerek ama nasıl 🤦🏼‍♀️
Merhaba bu konuda bir adım attınız mı bilmiyorum ama ben kullanıyorum çok iyi oluyor haftada 2 gün tavsiye ederim kopmamanızı sağlıyor ve haftalık kullanmazsanız ders yanıyor bu özellikle kötü gözükse de çok faydalı param gitmesin diye girip konuşuyor insan😅😅

Başlığı görür görmez katılmak istedim. Kitap belirleyip herkes onu mu okuyor? Ben de katılmak isterim😊
Gel canım hoş geldin aylık kitap okuyup kitapların ismini ve sayfa sayısını bildiriyoruz ortak okumalar yapıp yorumlaşıyoruz ilk sayfada her ayın ortak yazar ve kitap ismi var ay sonunda ise bildirim sayfasına okuduklarımızı yazıyoruz

Gel canım hoş geldin aylık kitap okuyup kitapların ismini ve sayfa sayısını bildiriyoruz ortak okumalar yapıp yorumlaşıyoruz ilk sayfada her ayın ortak yazar ve kitap ismi var ay sonunda ise bildirim sayfasına okuduklarımızı yazıyoruz
Hoşbuldum🥰 göz attım şimdi ortan kitaplara, gelecek aylardaki usta ile margarita ve oblomov harika kitaplardı süper seçimler olmuş😍 Ağustos kitabını da aylar önce aldım öylece duruyor belki burası sayesnde okurum😅 ben şu an Kemal tahir - esir şehir üçlemesinin ikinci kitabındayım esir şehrin mahpusu. Var mı okuyan?

Hoşbuldum🥰 göz attım şimdi ortan kitaplara, gelecek aylardaki usta ile margarita ve oblomov harika kitaplardı süper seçimler olmuş😍 Ağustos kitabını da aylar önce aldım öylece duruyor belki burası sayesnde okurum😅 ben şu an Kemal tahir - esir şehir üçlemesinin ikinci kitabındayım esir şehrin mahpusu. Var mı okuyan?
Hoş geldiniz. Herkes tatilde olduğu için topik biraz sessiz. Ağustos ayında bomba gibi bir dönüş olacaktır😁

sen gez ben kitap okuyom calcifer😁😁
Dedi gezmeye giden samdan. Ben de okuyorum ki
IMG_20210723_115524_362.webp

İyi akşamlar hanımlar😊😍👋🏾 Bugün Doğan Cüceloğlu - Savaşçı kitabını 84 sayfa okudum 😍😊 Kitap toplam 399 sayfadır. 😍😊 Herkese iyi okumalar😊😍👋🏾

DOĞAN CÜCELOĞLU - SAVAŞÇI

Yazar Doğan Cüceloğlu'nun , bir öğretmen olan Arif Beyin iç çatışmalarına psikolojik yöntemlerle çözüm bulma çabalarını konu alan, çoğunlukla söyleşi şeklinde yazılmış bir kitaptır.
Hayat boyu yaptığımız davranışlar hakkında sorduğumuz neden ve niçin sorularını cevaplayabilmenin en önemli şartı kendi benliğimizin ve çevremizin farkına varmaktır düşüncesini anlatmaya çalışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X