• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim kızlar kusmuyor artık şükür ishali halsizliği var öksürük de başlamıştı antibiyotik kullanıyoruz toparlandı epey çok şükür
Bu salgın mı acaba ? Çok geçmiş olsun. Benim kızımdada oldu biz hava değişikliğine yorduk. Çok uzun sürmedi. İçi dışına çıktı ateşi yükseldi. Çüş şükür çabuk geçti.

Bu salgın mı acaba ? Çok geçmiş olsun. Benim kızımdada oldu biz hava değişikliğine yorduk. Çok uzun sürmedi. İçi dışına çıktı ateşi yükseldi. Çüş şükür çabuk geçti.
Rota virüsü olabilir

Size de geçmiş olsun canım sağolasın acile gelen çocukların çoğu aynı şikayetle geliyor dedi doktor
Rota virüsü olabilir
Bizimki rota çıkmadı canım benim de aklıma gelen ilk o olmuştu

Günaydın🙋🏻‍♀️

Bugün kitap okumaya çok yükseldim😂 uzun bir aradan sonra kitap okuyaca. kendime mini bir hedef koyuyorum ve maksimum 1 haftada 1 kitap bitirecem. Yarım kitaplarımı bırakıyorum daha sonra baştan devam edeceğim inşallah.
öfke dansı
Düşünce gücüyle tedavi
Bütün çocuklar iyidir
Tanrı olmak zor iş

4 farklı alan karar veremedim🤭

Günaydın kızlar dün akşam kutub şimşek ait aynı daldaydik kitabını bitirdim
27 hikayeden oluşuyor ve bir şiirle bize veda ediyo. Ben çok beğendim farklı bir dili var. Doğudaki çocukları ve gençleri anlatıyor. Bazı sarsıcı olayları bir anda sizi gülümseyerek anlatabilme yeteneği var. Sistem eleştirisi de barındırıyor zaman zaman ama derin bir sosyolojik açısı var. Tavsiye ederim.

Size de geçmiş olsun canım sağolasın acile gelen çocukların çoğu aynı şikayetle geliyor dedi doktor

Bizimki rota çıkmadı canım benim de aklıma gelen ilk o olmuştu
Çok şükür değilmiş. Geçmiş olsun tekrardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X