• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen okudun mu canım onu?
Martin'e başlayayım diyorum çünkü az önce Life light Life light ile beraber okuyalım dedik Jane Eyre 'yi 🥰
Okumadım ama listemin üstünde. Martin Eden okumadıysan onu da okuyabilirsin. bak onu okudum Ahh Martin üzümlü kekimi çok üzdüler :(

Okumadım ama listemin üstünde. Martin Eden okumadıysan onu da okuyabilirsin. bak onu okudum Ahh Martin üzümlü kekimi çok üzdüler :KK43:
O zaman beraber okuyalım sen de katıl:)
Eylül ilk kitabımız olsun mu? Life light Life light
Martin'e başlıyorum şimdi canım:)

Deneyimlediğim kadarıyla, insanın en belirgin özelliği, adaptasyonu. Bu özellik sizin hem gücünüz hem de zaafınız. Adaptasyonunuz sayesinde birçok durumda hayatta kalabiliyorsunuz, ama yine adaptasyonunuz sayesinde düzeltmeniz gereken birçok yanlışın içinde de rahatlıkla yaşayabiliyorsunuz. Yanlışlığı fark etmenize rağmen adapte olma haliniz, o yanlışı düzeltmek adına sırası gelen değişikliğe karşı direnç göstermenize yol açabiliyor. Alışıyorsunuz. Alışkanlıklarınız engelleriniz haline gelebiliyor.
..
Düşündürücü bir cümle degil mi.?
AEDEN den kısa bir alıntıydı🙇🙇

16286280964054273719357064799206.webp
Uyumadan önce uzun zamandır ertelediğim bir kitabı aldım elime, okuyalım bakalım günün kitabı olsun 😚 hepinize iyi uykular arkadaşlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X