- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.290
- 548
Benimde aklım onda ama bitiremezsem üzülürüm çünkü misafirim gelecek:)Oyum Martin’e
Jane Eyre ortak okumaydı sanırım değilsede birlikte okuyalım![]()
Ortak okumada yok canım birlikte okuyalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aklım onda ama bitiremezsem üzülürüm çünkü misafirim gelecek:)Oyum Martin’e
Jane Eyre ortak okumaydı sanırım değilsede birlikte okuyalım![]()
Jane Eyre benceNeler yok ki
Şimdi gözümün önünde olanlara bakıyorum;
Jane Eyre, Martin Eden, Sarı Mustafam, Deliliğin Coğrafyası, Merhamet, Kuşatma ,Felsefenin Kısa Tarihi![]()
Sen okudun mu canım onu?Jane Eyre bence![]()
Yer mi Anadolu çocuğu bu numaraları
Okumadım ama listemin üstünde. Martin Eden okumadıysan onu da okuyabilirsin. bak onu okudum Ahh Martin üzümlü kekimi çok üzdülerSen okudun mu canım onu?
Martin'e başlayayım diyorum çünkü az önceLife light ile beraber okuyalım dedik Jane Eyre 'yi
![]()
O zaman beraber okuyalım sen de katıl:)Okumadım ama listemin üstünde. Martin Eden okumadıysan onu da okuyabilirsin. bak onu okudum Ahh Martin üzümlü kekimi çok üzdüler![]()
Okumak istersen başla jane eyreye ben dorian bitince başlarımSen okudun mu canım onu?
Martin'e başlayayım diyorum çünkü az önceLife light ile beraber okuyalım dedik Jane Eyre 'yi
![]()
Olur canımO zaman beraber okuyalım sen de katıl:)
Eylül ilk kitabımız olsun mu?Life light
Martin'e başlıyorum şimdi canım:)
O zaman beraber okuyalım sen de katıl:)
Eylül ilk kitabımız olsun mu?Life light
Martin'e başlıyorum şimdi canım:)
Bana da uyar CanlarımOlur canım![]()
Eylül'de başlayacağız sen hemen başlıyorsun
İyide ben onu yazdım yolladım sonra gördüm eylülde başlayacağımızıEylül'de başlayacağız sen hemen başlıyorsun![]()
Bende kızgın attıktan sonra mesajını gördümİyide ben onu yazdım yolladım sonra gördüm eylülde başlayacağımızı![]()
![]()