• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence seveceksin okumalısın. Anna gibi değil :KK70:
Kıstasa bakar mısın yalnız, Anna :KK70:
Yok yok korkmasın gözün🤭

Anna karakteri yüzeysel işlenmişti. Dorian’ın maşallahı var :KK70: :KK70:
Ee Dorian Gray'in portresi ymiş bu 😁 burdan sizin yazıları okurken Dorian falan başka bir kitap sanıyordum 😁😁 merak ediyordum zaten, size de güvenerek PDF başlayayım bakalım :kahve:

Dokuzuncu günüm canım ,son iki gündür daha iyiyim şükür sadece öksürük devam ediyor.Teşekkür ederim sorduğun için:KK68:
Çok şükür geçti gitti diyebiliriz artık 😍 doğal bağışıklık kazandın diyelim iyi tarafından bakalım 🤗

Sır Saklamanın Kayıp Sanatı
Kitapta 1950'lerde İngiltere'de iki genç kızın tesadüfi tanışmaları ve arkadaşlıklarını anlatılıyor. Yabancı eserlerde alışkın olduğumuz üzere bolca balo, parti ortamları mevcut. Başlarda heyecan verici ve farklı bir tatlılıkla ilerlese de son kısımları beklentimin altında kaldı. Aşkla ilgili anlatımlar daha iyi sonlandırılmış olsaydı, kitaba bakış açım çok daha iyi olurdu. Ayrıca Elvis Presley ve Johnnie Ray gibi şarkıcılara olan abartılı ilgi ve anlatım kitabı sıkıcılaştırıyor. Boş zamanlarda okunabilir, ancak illa okunmalı diyebileceğim oranda etkilemedi beni. Fazla detay spoiler içerebileceği için bu kadar yorum yeterlidir sanırım :)

Sır Saklamanın Kayıp Sanatı
Kitapta 1950'lerde İngiltere'de iki genç kızın tesadüfi tanışmaları ve arkadaşlıklarını anlatılıyor. Yabancı eserlerde alışkın olduğumuz üzere bolca balo, parti ortamları mevcut. Başlarda heyecan verici ve farklı bir tatlılıkla ilerlese de son kısımları beklentimin altında kaldı. Aşkla ilgili anlatımlar daha iyi sonlandırılmış olsaydı, kitaba bakış açım çok daha iyi olurdu. Ayrıca Elvis Presley ve Johnnie Ray gibi şarkıcılara olan abartılı ilgi ve anlatım kitabı sıkıcılaştırıyor. Boş zamanlarda okunabilir, ancak illa okunmalı diyebileceğim oranda etkilemedi beni. Fazla detay spoiler içerebileceği için bu kadar yorum yeterlidir sanırım :)
vay vay vaaayyyy teo kitap bitirmiş de özet geçiyor 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X