• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerden alıyorsun netten alınca? Epeydir almadım
Ben BKM kitaptan alıyorum. 30tl üzerinde kargo ücreti olmuyor. 100TL ve 150Tl üzerinde de %10 indirim kuponu oluyor. eğer toplu değil teker teker alacaksam da Amazon ile karşılaştırma yapıyorum

Ben BKM kitaptan alıyorum. 30tl üzerinde kargo ücreti olmuyor. 100TL ve 150Tl üzerinde de %10 indirim kuponu oluyor. eğer toplu değil teker teker alacaksam da Amazon ile karşılaştırma yapıyorum

Kitapyurdu 75 in üstüne kargosuz veriyo çok fiyat farkı var kitaplarda

Yayınevlerine baktın mı? Doğan kitap baskısı pahallı. PK yayınları olan ucuz
Üf neden aynı yayınevi ile devam etmezler ki sinir oluyorum kitaplığımın düzeni bozuluyor :KK70:
Tarık Tufan Hayal Meyal kitabını kovalıyorum ben de ne zamandır. Timaş yayınlarına geçmiş kapağı bir kötü bir kötü 😒
Screenshot_20210819_111037.webp

Screenshot_20210819_111058.webp

Ben de ona sinir oluyorum yaa. Takıntılıyım kiyap konusunda. Doğan Kitap zaten boyut boyut çıkarıyor ona ayrı gıcığım :KK70:
Benden bir tane daha yuppii :KK70:
Geçmiş yıllarda Sinan Yağmur'un Hz. Ali ve Fatma, Hz. İbrahim ve Hacer, Hz. Yusuf ve Züleyha serisini almıştım. Farklı boyuttalar 😒 hayır seri bu yahu serii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X